Mně teď naposledy vytočila moje vlastní lenost. Mám na mytí auta takový ten rotační kartáč, ale říkal jsem si že by nebylo špatné mít něco co by při tom kartáčování zrovna přidávalo šampón. Tak jsem koupil v LIDLu WAPku Parkside (mám od nich šroubovák a je dobrý). Má to přicucávání šamponu z nádržky když se pracuje s nízkotlakým příslušenstvím.
No ze začátku to vypadalo dobře , jen toho šampónu to dávalo minimum s tím kartáčem (když jsem to pustil bez nástavce tak to cucalo fest) , jenže po cca 10ti minutách najednou prsk a ten kartáč ulít z toho nástavce (vytrhl se ze závitu). Tak jsem ho našrouboval zpět ale za chvíli zase ulít.
Auto rozmytý tak jsem tam nasadil nízkotlakou trysku, dal jí na nejširší proud a zkusil to mýt s tím. Ze začátku to šlo a šamponu to dávalo dost, ale najednou koukám co se mi to odlepuje z čumáku - ona tam byla polepená fólie a kus byl pryč !! (ku*va) .
Tak jsem nakonec rezignoval a domyl to ručně. Mezitím na té WAPce začala téct kovová spojka na vysokotlaku a za další chvíli vystřelila spojka uvnitř navíjecího bubnu vysokotlaké hadice - ta věc se během půl hodiny normálně rozložila... Dneska jsem to vrátil ale fólie je v pytli.
Přikládám obrázky jak to dopadlo - nevíte jestli by to nešlo nějak opravit ?
To celkem funguje u Hypernovy v Průhonicich kolikrát zablokují výjezd s košíky. Už jsem jednou vytekl a řekl že jestli s tím sr*čem neuhne tak mu tam ten košík pošlu.
Tak ten s tím BMW má někoho známého na MÚ, to je jasné jako facka. Můj tatík má na Passatu 3T7 8000 a předtím na Mondeu měl 1T8 8000. Má to i podobné barvě, takže sousedi nějak ani nezaregistrovali, že si pořídil nové auto
Mohl jsem mít taky značku jako jsem víceméně chtěl, ale nechci být protekční dítě, navíc už v pokročilém věku.