Suhlasim ale ak sa k tomu zazitku prida aj dobra spotreba je zazitok este lepsi. Skusal som teraz jazdit na spotrebu. Tymto stylom mam cca 300km a spotreba podla pp 4,2. 90% mimo mesta. Chcem to natiahnut este do konca tyzdna tak uvidim ako na tom budem ale predpokladam ze sa to nejako nezmeni lebo kazdy den mam zhruba rovnaku trasu.keep1 píše:focus neni o spotřebě o kilometrech ani o dalších volovinách... focus je pouze jen o zážitku z jízdy !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
To není tím 1.6 nebo 1.8, ale něčím jiným (výbava, rok vydání motoru, vážně nevím). Ale u mé 1.6 TDCi to topí jako benzíňák. Právě kvůli tomu jsem váhal, protože jsem se bál, že budu mrznout, ale pro pasažéry to topí jako benzíňák, i když ručička na teploměru na přístrojové desce se hne až po několika km, ale v kabině už je dávno teplo, pokud dám topení na max. Prodejce od Valouška mi to vysvětloval jako "zkrácený topný okruh", ale hlavní je výsledek, dál jsem po tom nepátral, měly to tam všechny 3 1.6 TDCi kusy co jsem tam projížděl (všechny 80 kW). Ale nezdá se mi pravděpodobné, že by to měly jen TDCi 80 kW.keep1 píše:tento týden jsem jezdil slušně... auto jsem snad nevytočil nad 2500 otáček a spotřeba 4l rovné, ten motor je nějaký zázračný, žere tak málo jede tak hezky akorát v zimě netopí což mě sere, každopádně až příště budu kupovat auto asi bych šel do FF ale 1,8
Zdravím, jsem tu nová, tak se omlouvám , zda tu budu psát bludy obludytomas.tn píše:Zdravím a mám dotaz, kolik Vám papá již výše zmiňovaný focus combi 1,6 TDCI 66 kw? Rok výroby je 7/2007, najeto 85 tis. Palubní počítač mi ukazuje 6,6 l v městském provozu, jezdím v klidu do 2000 tis. otáček. Spíš mě zaráží, že při cestě po dálnici se průměr vůbec nezmění, jedná se však pouze o zhruba 50 km. Pokud máte někdo zkušenosti se spotřebou u tohoto modelu budu vděčný.
Hmm, aspon nějaká reakce, ikdyž tedy néé moc příznivá proměRaada píše:Nemam moc casu se rozepisovat, ale toto rozhodne neni normalni a doporucuji navstevu servisu. Mas moc vysokou spotrebu, auto musi jet rozhodne vice nez 130 po rovine. Do nafty prosim nic uz nelij krome aditiv (VIF).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti