Nikam nejezdi,http://www.autodily-prostejov.cz/motoro ... 30-5l.htmlPeS píše:Zdravím , chtěl bych se zeptat kde v Českých Budějovicích koupit zde doporučený olej Formula F SAE 5W-30 . Kam pro něj zajet ?
Zrovna včera jsem byl na servisní prohlídce a samozřejmě, jak jsem očekával ser.technik mi tvrdošíjně doporučoval ten Castrol Magnatec s tím, že Formula je jen polosyntetika.Tentokrát jsem se nenechal oblbnout a tvrdošíjně jsem trval na Formuli, s argumentem, že když ho doporučuje výrobce, nemůže být zase tak špatný. Argumentoval jsem také rozdílem v ceně.Black66 píše:Tak jsem si pěkně naběhl ve Fordu. Po přípravě v tomto vláknu, jsem si šel pro: Ford/Motorcraft Formula E + filtr a svíčky. Po upozornění, že tento olej je pouze polosyntetika, a že oni nyní dávají syntetický Castrol magnatec, jsem koupil jednou tak drahý Castrol. Doma jsem mrknul na net a zjistil, že Formula E je také plně syntetický (doufám, že jsem se díval dobře). Tak jsem pěkně naštvanej (hlavně na sebe, že jsem se nechal zblbnout). To teď budu jezdit o litr na sto méně, když jsem koupil tak "kvalitní" olej!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: dusanlulka a 2 hosti