co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
petulak
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od petulak » 20.03.2010 12:19

pelen píše:Petulaku, navrhni toto:
Letos se maji menit vsechny stare autolekarnicky, protoze si zase vymysleli trochu jine.
Ty stare by se mohly sbirat a poslat jako zdravotnicka vypomoc a ne pracne likvidovat ve spalovnach.
Tak to asi nevyjde. Dávali tam do toho kontej. nové věci: centráli,úpravny vody atd. Ale zkusit jim to říct mohu.Pak mě asi z toho jeřábu vyndaj. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 20.03.2010 12:27

Damone, ty jsi nejaky netrpelivy.
Ruth je trosku slusnejsi. Dnes i pres neposlani penizku jsme se pozdravili, teda ona jako prvni. :wink:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 20.03.2010 12:29

Vyndal jsem FOFO z garáže,že budu mejt a leštit a ono : chčije a chčije. a to hlásili teplo a slunce. :oops: :oops: :oops:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 20.03.2010 12:33

to pelen : ona za par dni bude chtit prijet do cech ale musis ji poslat 1000USD na letenku .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 20.03.2010 13:36

petulak píše:Vyndal jsem FOFO z garáže,že budu mejt a leštit a ono : chčije a chčije. a to hlásili teplo a slunce.
tohle znám!!! :twisted: :cry: :) . na mě působí "kozoroží smůla", což má za následek mimo jiné i zku...né počasí po umytí auta :-)

Jinak mě vytočilo taky to, když jsem si přečetl, že v mých milovaných Budějcích existují podvodníci jako pan Matěják, nebo jak se ten povedenec jmenuje. Nedávno jsem tady o něm četl a je to tedy síla. Tak takoví lidé mě nadzdvihávaj ze židle. Jinak ale přeju klidnou sobotu, asi půjdu umýt auto. :mrgreen:

foki: :mrgreen: jojo, prodával jsem bluetooth suchátko, ozval se mi nějake pán z Austrálie, že je z xy organizace a že to sluchátko chce pro svého faráře v Africe (!) jako dárek. Že mi zaplatí jakoukoliv cenu, ale že to mám ještě dnes poslat na jistou adresu v Jihoafrické republice. A číslo účtu že mu mám dát. No dva tři maily trvalo, než pochopil, že ne-e. Nedovedl mi ani odpovědět na otázku, jak rozuměl mailu, který byl v češtině a jasně říkal, že prodávám pouze na osobní odběr. Ale to mě vlastně ani tak nevytočilo, jenom doplňuju tohle téma internetových lotrů. :)
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 20.03.2010 13:59

foki píše:to pelen : ona za par dni bude chtit prijet do cech ale musis ji poslat 1000USD na letenku .
jo a nebo taky poslat 10 000$ aby nepřijela i s rodinou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

alexino
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alexino » 20.03.2010 18:15

petulak píše:Vyndal jsem FOFO z garáže,že budu mejt a leštit a ono : chčije a chčije. a to hlásili teplo a slunce. :oops: :oops: :oops:
no nerikej, my jsme si zaplatili na dnesek v praze vskutku kraaasne pocasi.... ale auto este mejt nebudu... :D
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue
Obrázek
Obrázek
Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 20.03.2010 19:48

Prece kdyz prsi, tak se mi FoFo myje samo. :lol:
Neposlal jsem 100 dolaru.
to Foki: neposlu ani 1000 dolaru
to Junior: neposlu ani 10000 dolaru
Kdo z vas chce, muze prevzit financni dotace. Kontakt mohu poslat.:lol:
Obrázek
Obrázek

Devilstorm
.
.

Příspěvek od Devilstorm » 23.03.2010 13:07

z Ghany? To mě psali už asi 3 z Ruska a j z Ukrajiny. Ale ty se s tim nemažou, chtěji rovnou přijet :) A levný taky zrovna nejsou. Ale ty co to posílaji jsou fakt uplně blbý, ani se nesnaží ty texty upravit posílaji to samý, a když jim člověk odpoví přijde odpověď na uplně něco jiného. Asi špatně nastavený bot :)

PS: Zajímalo, jestli se fakt najde někdo tak blbej, a ty peníze jim pošle. Ale asi jo, protože jinak by to nedělali.

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 23.03.2010 13:13

Asi jo. Je to nestojí nic a když nějaká ryba zabere, tak je to čistá ruka. Docela zajímavé praktiky vyčuraných nicnedělačů...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 23.03.2010 22:14

Na fotky si vypujcila a v nedeli chtela poslat alespon 15 dolaru na jidlo. :wink:
Obrázek
Obrázek

chillik
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chillik » 23.03.2010 22:26

dnesne parkovanie v centre blavy....20min...2,7eura.....zdieraci...garaz opera....blex

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 23.03.2010 22:39

pelen píše:Na fotky si vypujcila a v nedeli chtela poslat alespon 15 dolaru na jidlo. :wink:
to dáme do kupy, sem s fotkama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 23.03.2010 22:41

takže to vypadá , že od příštího roku bude mýto na dálnici i pro osobáky .
Tak z toho mi opravdu teče ze zubů... Z předchozích úvah co jsem kde četl se uvažuje tak okolo 1kč / km či více /tady si nejsem uplně jist / což když najedu ročně cca 4-5tis po dálnici je oproti známce docela darda

jinak článek :
skenovat0004.jpg
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.03.2010 01:18

Tak jestli mě dovede něco opravdu zvednout ze židle, je to nehoráznost politiků. Bojím bojím, že tenhle příspěvek bude delší. Za to se předem omlouvám.
Systém je nastavenej tak, že člověk, kterej pracuje, platí daně a chová se slušně, je většinou za úplného debila. To by mi ještě nevadilo, protože lidé, v očí kterých jsme my slušní za debily, jsou většinou omezení prospěcháři, takže jejich pohled je mi celkem ukradenej. Co je ale horší, je dopad jejich jednání na naše životy. A zrovna téma dálnic a způsob jejich zpoplatnění v kontextu k jejich kvalitě je natolik do očí bijící, že se snad i mrtvá krysa osype husí kůží.
Prapůvod toho všeho je ale v jejich otázce ministerstev "kde na to máme vzít"? Vzali by na to velmi jednoduše, pokud by efektivně fungovalo přerozdělování peněz z veřejných rozpočtů. Jednoduše řečeno, tu si jeden poslanec odškrábne pár milionů pro svoje účely, které slíbil tomu a tomu, když s ním jednal o postavení golfového hřiště z peněz EU, tu si jiný vezme na něco jiného, co má evidentní souvislost s jeho podnikáním, tu několik set milionů evidentně předražené státní zakázky... mám pokračovat? Pokud by tyto úniky mimo nebyly, bylo by peněz celkem o dost více. Jenže by ještě nebylo vyhráno, protože tyto peníze by zase shrábly firmy, které dálnice staví, vždyť všichni víme, že kilometr dálnice je u nás nejdražší v Evropě. Je nejdražší v Evropě a 3 roky stará dálnice D11 na HK se začíná propadat. Je to spousta souvislostí, ale dokud (a pokud někdy vůbec) bude ono přerozdělování peněz z daní takto "ohryzáváno", nebo ohryzáváno v této míře, tak budeme vždycky jen my těmi, kdo to bude dotovat.
Kam se dá až zajít, záleží jen na nás. Já už nemám v úmyslu volit ani nalevo, ani napravo, všech těch šmejdů už mám plný zuby. Rozhodně budu volit, protože potom bych ani nemohl říci, že jsem nespokojenej, každej hlas kterej není je hlas pro toho, s kým nesouhlasím.
Sice mě politika nějak moc neovlivňuje život, ale pokud se podívám ven, a to kamkoliv na západ, je to tam s korupcí sice ne bez problému, ale zdaleka ne tak zarostlý jako u nás. Podle toho vypadá i atmosféra u nás ve společnosti. Ale v podstatě si za to můžeme i sami, protože jak dlouho tyto lidi budeme volit, tak dlouho nás budou používat jako ovce. Neříkám, že by to jiní než oni nedělali, ale šance by tam byla určitě větší než u současných, protože v jejich případě se to rovná skoro stoprocentní jistotě, takže cokoliv jiného má větší potenciál než současná morální břečka, která nás "reprezentuje", a to tak, že kamkoliv přijedu (ven), tak se mě ptají, jak je možné, že v zemi, kde jsou tak příjemní lidé máme takové politiky. Tak jim říkám, že je to naše vina a jsme svého štěstí strůjci.
A k tomu mýtnému - já nemám problém platit za něco, co vím že využívám, ale chci za to protihodnotu, nebo spíš chci, aby peníze, které zaplatím, měly smysl. Ten v tomto případě nemám, tak nevím, proč bych měl platit ještě víc, když vím, že peníze, které na to vysbírají se ke svému účelu dostanou možná v 70-ti procentech a ještě je budou stavět firmy za nehorázně předražené státní zakázky.
Je mi z toho trochu na zvracení, ale protože to vidíme každej den kolem sebe, získali jsme na to určitou imunitu a než si kazit svoje životy, tak se přizpůsobíme. Mám někdy taky takovej pohled, protože si říkám, že svůj život si nebudu kazit takovýma šmejdama a radši budu v klidu, jenže to je přesně to, s čím oni počítají a taky toho beze zbytku využívají. Nejde to ale dělat donekonečna. Jedinou výhodu, co máme, je volební lístek. Jen na něm ještě zaškrtnout (teda spíš nezaškrtnout) tu právnou stranu, ne? Takže dokud tu bude ODS a ČSSD 50:50 plus mínus, bude to pořád stejný a nebo ještě horší. Ale myslet si, že o všem rozhodujou politici, by bylo krátkozraký. Rozhoduje se na jiných úrovních, ve vysokém businessu. Ekonomický zájmy velkých společností produkujou (mimo jiné) i šťavnaté motivace, jak naložit s tou či onou státní zakázkou. A protože je u nás statisticky jedno z nejúrodnějších korupčních prostředí na světě, je tu pro tento způsob "velkého buśinessu" na růžích (z našich peněz) ustláno...
Sorry že jsem tu zase rozpoutal román, ale tohle mě trochu nasírá a stejně všechno, co jsem tu napsal, už dávno víme, jenže jsem to ze sebe po přečtení o mýtném (špička ledovce) prostě musel vymáčknout. Protože to mě (přesně v souladu s nadpisem tohoto topicu) vytočilo. :evil:
Tak zdar všem slušným lidem, zvlášť těm s Fordem :wink:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“