co vas v posledni dobe vytocilo
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
V žádném případě bych mu peníze nevracel. Nějakej vyčůranej
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- cerven
- Junior
Ani já bych mu ty peníze nevracel, když je blbej a neví co přesně kupuje tak ať si s tim teď dělá co chce a vůbec bych se snim o tom nebavil. 

Ford Focus Kombi 1.6 TDCi Ghia (66kW) r.v. 06.2005 tm. šedá metalíza

- globe
- Test driver
sice bych nechtel bejt v jeho kuzi, ale ja bych mu penize nevracel 

- Damon
- Test driver
A proč, tak kupuje něco co si může předem prohlédnout a kdyby si to vyzkoušel na místě problém by nebyl. Nemá náhodou jinou možnost? Něco co se mu líbí více? Moc bych se tomu nedivil.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ci ma inu moznost neviem a nezaujima ma to.to je jeho problem ked mi o 3 dni vola ze ich nechce.za tu smiesnu sumu 240e co som ich predal,obute 7mm dezen.
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mě vytočilo to že mi přisly nový krásný kola z UK a ja spal po noční, takže je nemám a paní na info lince mi řekla že buď si mám přijed do Brna nebo v pondělí mi je dodají tak snáááád mě odchytí doma.....Jinak sem kupoval na ebayi a doba dodání: v pondělí odpo koupeno a dnes už by byly doma....takže kam se hrabe pošta u nás. Tak snad bude vše ok.
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- petulak
- Test driver
Tak jsem ted skončil nakládání kontejnerů se zdravotní technikou na SRÍ-LANKU, ale když vidím naše zdravotnictví, TAK nevím?? Má náš stát na rozdávání,když se v tomto "oboru" pro naše lidi stále zdražuje???
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
- sid
- Zkušený
mh , tak to mne trochu víc štvou věci okolo nákupu pro armádu např.
http://domaci.ihned.cz/c1-40695400-arma ... ych-rizeni
http://domaci.ihned.cz/c1-40695400-arma ... ych-rizeni
Ford focus II 1,8 HB 2007

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Petulaku, navrhni toto:
Letos se maji menit vsechny stare autolekarnicky, protoze si zase vymysleli trochu jine.
Ty stare by se mohly sbirat a poslat jako zdravotnicka vypomoc a ne pracne likvidovat ve spalovnach.
Letos se maji menit vsechny stare autolekarnicky, protoze si zase vymysleli trochu jine.
Ty stare by se mohly sbirat a poslat jako zdravotnicka vypomoc a ne pracne likvidovat ve spalovnach.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mne to nevytocilo, ale nekoho z vas by mohlo.
Predevcirem jsem byl po praci na Slovensku podat LOTO, pak po ceste zkontrolovat chalupu a nakonec jeste na navsteve. Prijel jsem domu pozdeji. Kratce po zapnuti PC se mi do ICQ nalogovala nejaka Ruth z Ghany. Vzdy, kdyz se mi chce nekdo dostat doadresare, tak ho zkontroluji a vetsinou zablokuji. Bylo tam jen Hello, tak jsem odpovedel. Nakonec jsme skoro cely vecer "prokecali". Hned na zacatku uz jsem byl jeji milacek. Nevadilo ji, ze jsem mnohem starsi, poslala mi par fotek a nakonec jsme si vymenili i mobilni cisla. Ani ne do minuty mi volala, pak jeste 4x, naposledy o pulnoci. Slibila mi, ze mi posle sve nahate fotky, tak jsem si myslel, ze si chce udelat portfolio a ja abych ji snad delal pasaka. Omluvila se, ze fotky zaridi na druhy den, ja jsem ji dal zpravu, ze budu na PC az vecer v 9 hodin.
Vcera mi uz v poledne volala ze je on line. Pak mi poslala SMS, ze je uz na ceste z mista, kde fotky nafotila. Ja jsem po praci sel jeste na pivo a o pul devate zapnul PC (Boban to vi). Stale jsem cekal nejakou kulisarnu a take prisla. Zadala po mne, abych ji dnes dopoledne poslal penize, aby mohla fotky vyzvednout a poslat mi je. Odpovedel jsem, ze musim setrit na zatepleni baraku a take podporovat nase mlade s vnuckou. Vypadlo z ni, ze chce 100 dolaru. Na to jsem odpovedel, ze to predstavuje me 3 pracovni dny a ze ji bohuzel nic neposlu. Od te doby uz mam zase klid. Pred chvili jsem teprve zapnul PC a ona uz zase smejdi po adresach ICQ. Podle toho, jak vypada a co ma na sobe, tak si asi prijde na pekne penize.
Takze otevrme se svetu.

Predevcirem jsem byl po praci na Slovensku podat LOTO, pak po ceste zkontrolovat chalupu a nakonec jeste na navsteve. Prijel jsem domu pozdeji. Kratce po zapnuti PC se mi do ICQ nalogovala nejaka Ruth z Ghany. Vzdy, kdyz se mi chce nekdo dostat doadresare, tak ho zkontroluji a vetsinou zablokuji. Bylo tam jen Hello, tak jsem odpovedel. Nakonec jsme skoro cely vecer "prokecali". Hned na zacatku uz jsem byl jeji milacek. Nevadilo ji, ze jsem mnohem starsi, poslala mi par fotek a nakonec jsme si vymenili i mobilni cisla. Ani ne do minuty mi volala, pak jeste 4x, naposledy o pulnoci. Slibila mi, ze mi posle sve nahate fotky, tak jsem si myslel, ze si chce udelat portfolio a ja abych ji snad delal pasaka. Omluvila se, ze fotky zaridi na druhy den, ja jsem ji dal zpravu, ze budu na PC az vecer v 9 hodin.
Vcera mi uz v poledne volala ze je on line. Pak mi poslala SMS, ze je uz na ceste z mista, kde fotky nafotila. Ja jsem po praci sel jeste na pivo a o pul devate zapnul PC (Boban to vi). Stale jsem cekal nejakou kulisarnu a take prisla. Zadala po mne, abych ji dnes dopoledne poslal penize, aby mohla fotky vyzvednout a poslat mi je. Odpovedel jsem, ze musim setrit na zatepleni baraku a take podporovat nase mlade s vnuckou. Vypadlo z ni, ze chce 100 dolaru. Na to jsem odpovedel, ze to predstavuje me 3 pracovni dny a ze ji bohuzel nic neposlu. Od te doby uz mam zase klid. Pred chvili jsem teprve zapnul PC a ona uz zase smejdi po adresach ICQ. Podle toho, jak vypada a co ma na sobe, tak si asi prijde na pekne penize.
Takze otevrme se svetu.

- Přílohy
-
- R1.jpg (15.06 KiB) Zobrazeno 753 x
-
- R2.jpg (17.32 KiB) Zobrazeno 754 x
- junior
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
při představě že na druhé straně sedí plešatej vypelichanej obtloustlej dědek s vykasaným ptákem bych mu poslal radši ránu pěstí

JUNIOR
MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám

- globe
- Test driver
junior: vystihnul jsi to naprosto presne 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Byla to zenska, mluvil jsem s ni telefonem.
- Damon
- Test driver
No to jsou věci tak takhle dlouho bych to nevydržel.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
- petulak
- Test driver
pelen píše:Byla to zenska, mluvil jsem s ni telefonem.
Tak ta babicka,co je někde schovaná(61 let) --je taky ženská

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback