co vas v posledni dobe vytocilo
- tomason
- Test driver
- ybuba
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Tak tomu říkám mít štěstí v neštěstí ... (myšleno, že jsi byl skoro u toho). Přeji brzkou opravu 

Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mně opět toto: http://www.novinky.cz/ekonomika/193168- ... e-sos.html
bože to překvapivé zjištění, ale že by za ty roky už něco vymysleli aby se to nedělo, to ne
bože to překvapivé zjištění, ale že by za ty roky už něco vymysleli aby se to nedělo, to ne

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Quickie
- Moderátor
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
silverwolf píše:Mně opět toto: http://www.novinky.cz/ekonomika/193168- ... e-sos.html
1/ zajimalo by me jak to porovnavaly kdyz ve vetsine pripadu nemec proda a vymaze
2/ to ze je to auto drazsi je logicke protoze z neceho zít musí
3/ a myslim ze si to vetsinou lidi delaji samy , viz vlastni zkusenost , po 3 nabidkach ruzných aut nedel bud rok nebo km nebo barva , mel jsem dve varianty , barvu nezmenim, rok taky ne , takze zbyvaji km , tzn zbyla varianta upravit km abych kupci vyhovel nebo se na to vykaslat , dopadlo to tak ze jsem to vzdal . ale jsou bazary ktere se snazi prodat za kazdou cenu a timto kdyz clovek prijde a chce nejake auto tak mu vyhoví za cenu staceni .
pak se lidi diví kdyz chceji cenovou nabidku ze to auto stoji treba o 50-70t kc víc nez na Sautu a pod. ale neuvedomi si ze to ma pocitive km a v nemecku to nikdo neda zadarmo .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Rendy
- Nováček
Foki a co když je auto z němec doloženo německyma TUV a tam ty km už si nikdo nedovolí napsat nepravdivě,co Ty říkáš na tuhle variantu? Je jasný,že serviska není hodnotnej doklad o historii auta,alr origo protokoly TUV 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ono se da verit i servisce ale cim vic dokladu tim lip .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- georgi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
len jedna ilustracna k skrabanceku na pz dverach, co som nedavno spominal
...
...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Anndy
- Test driver
smola
parkovanie v mestach u nas je rizikove pre laky aut...

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som robil poriadok v papieroch lebo sa mi nezdala poistka na auto (stratil som prehlad v platbach) volam na poistovnu, vyskusal som tusim 10 cisiel kym som sa niekam dovolal a pani mi povie zavolajte za 15 min
. volam za pol hodinu,konecne.
nadiktujem jej cislo zmluvy atd a ona mi povie ze nemaju moju zmluvu, tak dnesok uplne paradny,do auta radsej ani nesadnem este do mna niekto vpali a nebudem mat PZP tak koniec...

nadiktujem jej cislo zmluvy atd a ona mi povie ze nemaju moju zmluvu, tak dnesok uplne paradny,do auta radsej ani nesadnem este do mna niekto vpali a nebudem mat PZP tak koniec...

- tomason
- Test driver

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nebudem platit 2 poistky,zajtra mi da slecna z poistovne vediet,ta poistka je uzavreta o maja 2009 cize uz skoro rok,mam k nej bielu kartu,zelenu proste vsetko len ju akosi nemaju v systeme...
- Christina
- Junior
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
problem s jednim pumakem, chvili jsem googlil abych nasel neco o teto osobe viz i tady http://www.ford-focus.cz/forum/posting. ... f=3&t=9821
vcera u me byl pro kola "15" vrtule" z Pumy...
Psal sms ze je bere za 3000,- druhy den (3500,- cena v inzerci).
Komunikace OK, tak jsem po praci sprintoval, prezouval v kosili a svetru Focuse na jine kola. Sezul jsem kola v pneuservisu, nechal je i s gumama predtim umyt. Dojel si majster pro kola. Nejprve cucel jak puk ze mam Focuse a ne Pumu. Tak mu ukazuju kola. Prohlizel si rantle, ty jsou jako nove, poklicky taky, puvodni lak. Otocil kola, zacal pocitat zavazi (max na kole asi 50g). Zacal picovat ze jeho kola co ma na aute maj 90g na kole, proto ze shani jine rovnejsi na opiskovani a komaxit. Pak zacala do me picovat ta jeho vypecena pritelkyne (kydy typu ty debile 300km jsme se projeli zbytecne). Nevim zda cekal ze mu slevim? Podal jsem mu ruku, zavrel kufr meho drobecka, popral hezkou cestu a ahoj. Behem prodeje jsem ho ujistoval ze ty kola litaly max 200km/h a naprosto bez problemu-nehazely. Nicmene, neprodejem jsem si zas privodil docasnou sekeru at mam z ceho dnes zaplatit plechove rafky na sve auto.
Nejde mi to do hlavy, kdyz uz nekdo renovuje kola (piskovani + lak) za cca 3000,-kč, to uz je takovy problem je nechat narovnat za par kacek kdyz chce mit top stav bez zavazi (a to mi jeste rikal pri osobni prohlidce ze ty kola jsou od vyroby mekke)?
Ale ma to vyhodu, kola jsem naskladal do kominku, dal mezi kazde kolo kus kartonu, na ty kola polozil drevenou desku a mam fajny stolek v rohu garaze

vcera u me byl pro kola "15" vrtule" z Pumy...
Psal sms ze je bere za 3000,- druhy den (3500,- cena v inzerci).
Komunikace OK, tak jsem po praci sprintoval, prezouval v kosili a svetru Focuse na jine kola. Sezul jsem kola v pneuservisu, nechal je i s gumama predtim umyt. Dojel si majster pro kola. Nejprve cucel jak puk ze mam Focuse a ne Pumu. Tak mu ukazuju kola. Prohlizel si rantle, ty jsou jako nove, poklicky taky, puvodni lak. Otocil kola, zacal pocitat zavazi (max na kole asi 50g). Zacal picovat ze jeho kola co ma na aute maj 90g na kole, proto ze shani jine rovnejsi na opiskovani a komaxit. Pak zacala do me picovat ta jeho vypecena pritelkyne (kydy typu ty debile 300km jsme se projeli zbytecne). Nevim zda cekal ze mu slevim? Podal jsem mu ruku, zavrel kufr meho drobecka, popral hezkou cestu a ahoj. Behem prodeje jsem ho ujistoval ze ty kola litaly max 200km/h a naprosto bez problemu-nehazely. Nicmene, neprodejem jsem si zas privodil docasnou sekeru at mam z ceho dnes zaplatit plechove rafky na sve auto.
Nejde mi to do hlavy, kdyz uz nekdo renovuje kola (piskovani + lak) za cca 3000,-kč, to uz je takovy problem je nechat narovnat za par kacek kdyz chce mit top stav bez zavazi (a to mi jeste rikal pri osobni prohlidce ze ty kola jsou od vyroby mekke)?
Ale ma to vyhodu, kola jsem naskladal do kominku, dal mezi kazde kolo kus kartonu, na ty kola polozil drevenou desku a mam fajny stolek v rohu garaze

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170