Já chápu, že se to prostě stane, ale co je za problém nechat za autem vizitku??? Vždyť to stejně jde z pojistky.
Tak to si piš že si toho všimnulInfinter píše:asi si toho nevšiml![]()
Stalo se mi to cestou na Křivku, takže jsem to nechával dělat rovnou v Budějovicích a stálo to 950,-. Trvalo to asi hodinu, ale bohužel jsem u toho nebyl. Říkal, že to musí odvrtat, vyčistit, něčím zalejt a vytvrdit. Fotky mám jenom před opravou, protože po opravě už prakticky nebylo co fotit - zůstala tam jenom taková skoro neznatelná mini "ďubka".junior píše:Radku a kolik to stálo, kde jsi si to nechal lepit, nemáš z toho nějaký fotky???
Rumcajs bych asi vraždilRumcajs1 píše:V noci ze včerejška na dnešek mi zase nějakej ko*kot odrbal auto. Tentokrát to schytalo víc než loni a mám promáčklej blatník, nárazník a ještě urvaný světlo. Paráda! A to stojím na místě kde bych řekl že je takovýhle riziko takřka nulové. Byl to někdo s červeným autem, ale samozřejmě jsem ho nenašel, to by byl teprave vůl kdyby se v tom vrátil domů než to opraví.
A co myslíte, lísteček za oknem byl?? No jistě že nebyl, prostě nějakej dobrej soused.
Těch sprostejch slov co lítalo!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host