ja som ich mal na fofo I, v rozmere 195/60/R15.. najazdil som na nich dve letne sezony, len na tychto tak do 20 000km vzorka sajmozrejme ubudla o nejake 2mm, stale tam vsak zostalo nejakych 5-6mm, focus je vsak lahsi, mondeo ich mozno bude drat viac kvoli vahekarbi02 píše:líběj se mi i tyto:
http://www.pneunet.cz/pneu/13097/dunlop ... 1-W-letni/

inak som si nemohol stazovat, par zrazov prezili, jazdu z jankovho vrsku
 velmi dobre drzali, tak isto boli aj na skole smyku v piestanoch na slalomoch a podobnych srandach, bolo tazke ich odtrhnut (ale to boli este skoro nove) nehucali a brzdili dobre.. cestou do chorvatska som ich pokrstil aj brutalnou prietrzou mracien kedy bola na ceste vrstva vody ale ani tam nebol ani naznak problemu alebo zlej prilnavosti. Ale vravim, mensi rozmer som mal a o triedu nizsie auto
 velmi dobre drzali, tak isto boli aj na skole smyku v piestanoch na slalomoch a podobnych srandach, bolo tazke ich odtrhnut (ale to boli este skoro nove) nehucali a brzdili dobre.. cestou do chorvatska som ich pokrstil aj brutalnou prietrzou mracien kedy bola na ceste vrstva vody ale ani tam nebol ani naznak problemu alebo zlej prilnavosti. Ale vravim, mensi rozmer som mal a o triedu nizsie auto 
inak ta vzorka na kolesach vyzera fakt velmi dobre