tak uz to ide..takze ma nevytocilo nic

Předpokládám, že asi každý pochopil, že to byla pouze reakce na příspěvek od silverwolfa a ne na název tématu ...sid píše:hm , tak nevím jak si to má člověk vyložit, když to píšeš v tématu "co vás v poslední době vytočilo"![]()
Quickie mal podobny problem, mozno uz vyriesil - skus sa ho opytat...cage píše:,že mi svítí za jízdy kontrolka otevřených dveří ,i když jsou všechny zavřené
Já to taky pochopil , ale nemohl jsem si´to odpustitybuba píše:Předpokládám, že asi každý pochopil, že to byla pouze reakce na příspěvek od silverwolfa a ne na název tématu ...sid píše:hm , tak nevím jak si to má člověk vyložit, když to píšeš v tématu "co vás v poslední době vytočilo"![]()
Takychto ponahlacov lubim. Minule sme isli z prace na obed (pesi) - na prechode nas pustilo 1 auto a kym sme popred neho stihli prejst takmer nas zajel tipek na Fabii, ktory ho zacal predbiehat. Este ze dobrzdil. Normalne som sa na druhej strane naraznika citil ohrozenysid píše:Na přechodu jsem dávál přednost ... mě předjel přes plnou nějakej strašně pospíchající strup s oktávkou TDI ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Bing [Bot] a 10 hostů