co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
taspy
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od taspy » 16.01.2010 13:16

Ještě se vrátím k tomu bankomatu. Nám se to taky stalo,vybírali jsme a peníze tam nechali. Bylo to v Kauflandu a zjistili jsme to až na kase, že vlastně nemáme čím zaplatit. Pokladní nám řekla ať se zkusíme na infu zeptat,zda to tam nemají - no v tu chvíli jsem si klepala na čelo, že to určitě nemá smysl.....Světe div se,ale jen tak pro jistotu jsme se zeptali a oni je tam měli.Nějaký pár co šel po nás vybírat, tak je tam odevzdal.Paní na infu sice moc nadšená nebyla,že nám je musí dát (už je viděla asi ve vlastní peněžence),ale přesto nám je dala. Takže slušní lidé přece jen ještě nevymřeli :wink:

Jinak co já vím, tak bankomaty mají nastaven čas po který si musíte peníze odebrat, pak zajíždějí zpět. Pracovala jsem v bance a často tyto případy řešila. Smůla je, že lidi jsou rychlejší,takže málo kdy stačí zajet zpět.

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

malond
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od malond » 16.01.2010 13:57

Ja jednou takhle 3000,- v bankomatu nasel, vytahl je a druhej den je odnesl na Spořku, kde semnou sepsali kde a kdy jsem je nasel a vzali si na me cislo. Bohuzel uz se mi nikdo s diky neozval :( Nejdriv jsem to nesl na urad, kde na me koukali jako na blazna, ale prave tam kdyz to clovek odevzda, ma automaticky narok na 10% naleznyho. Kazdopadne mi tam rekli, ze tohle resit nebudou. Takze Sporka a tak jsem dostal prdlacku

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 16.01.2010 20:19

To by chtělo alespoň skladbu cti na rádiu Hvězda :wink:
no ale vážně takových lidí by mělo být víc .
jednou jsem v obchodě našel přetrženej zlatej řetízek ,dal jsem ho na informace a po týdnu se zeptal zda si ho někdo vyzvedl odpověd mne tenkrát moc nepřesvědčila :roll:
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

taspy
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od taspy » 16.01.2010 23:00

Tak já dělám v obchodě a zákaznice tam dost často něco zapomínají. Cizinka mi třeba nechala v kabinkách ledvinku, ve které jsem našla řidičák,kreditky,několik bankovek různých měn,pas, a letenky. Bohužel Palladium je tak sociální,že tam neexistuje možnost vyvolávání zákazníků(a to ani v případě,kdy nám na krám přišel malinkej arabáč,že se ztratil a nemůže najít rodiče). Čekali jsme přes hoďku zda se proto vrátí ale nic. Zavolala jsem tedy na americkou ambasádu,abych jim to nahlásila, že jejich občanka u nás všechno zapoměla, protože jsem předpokládala, že ztrátu pasu bude muset na ambasádě nahlásit,ale myslíte,že to tam někoho zajímalo?Nechtěli ani její jméno,ještě jsem se s tím týpkem pohádala. Řekl nám jen, že až budeme mít někdy cestu, tak že to máme na ambasádu odevzdat! Měla jsem docela nervy a bylo mi holčiny dost líto,přišla o všechno a že těch peněz tam bylo celkem dost. Bohužel znám vyčůranost lidí, tak jsem to otvírala se svědky,kdyby pak na nás zkoušela, že tam bylo víc a že jsme jí třeba něco ukradli a hned jsem to zamkla do trezoru. Těsně před zavíračkou přišla slečna s přítelem,jestli jsme náhodou nenašli její věci,ověřili jsme si totožnost a věci jí vydali - myslíte, že aspoň poděkovala?Ne! Ještě se k nám otočila zády a hned si kontrolovala,zda jí něco nechybí!Nemluvě kolik už mobilů,peněženek s doklady,šperků a jiných věcí co jsme našli.Vždy jsme vše odevzdali, ale vděku se nedočkali :( A že s tím bylo často dost starostí-blokace karet,zjišťování majitelů,obvolávání a schánění majitelek. :roll:

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - byl a má nového páníčka
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - bylo, asi někde je, ale nevím kde
FF 3dv. 1.6 16V, rv. 1999 - krásný je pořád, ale ne už moje
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je :D

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 16.01.2010 23:02

Jeden chytrolín mi tvrdil že mégane je 100x lepší než focus :evil:
Vrazil do něj min padesát klacků a dělá machra.
asi se s ním už nebavím...
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 16.01.2010 23:09

To máš ponaučení Taspy! Já u nás na ambulanci našel zapomenutou značkovou bundu. 20. dní se o ni nikdo nehlásil, tak jsem si ji vzal domů a docela dobře jí prodal v aukru. Týden na to přišla paní, jestli si u nás náhodou nezapoměla onu bundu. Řekl jsem, že o ničem nevím. :wink: :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Mira
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira » 16.01.2010 23:58

s tím zapomínáním je to strašný ... taťka je řidič MHD v Praze a ty jeho zážitky nemají chybu ... naposled to byl asi zamilovaný studentík, když na konečný nechal tašku s notebookem :roll: když udělal další kolo a přijel opět na tu konečnou, tak tam byl studentík celej zelenej a ptal se jestli ho tam náhodou nenašel .... štěstím tehdá skoro uchc*l když mu ho taťka dal :mrgreen:
..... a těch nalezených mobilů, peněženek, kabelek, už několik indexů vysokoškoláků :idea: a prkotin ..... nepočítaně
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 17.01.2010 01:34

Dany píše:Jeden chytrolín mi tvrdil že mégane je 100x lepší než focus :evil:
Vrazil do něj min padesát klacků a dělá machra.
asi se s ním už nebavím...
.. opytaj sa ho, ako sa meni ziarovka v reflektore...
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 17.01.2010 01:37

dlouho... :wink:
Obrázek

r0mik
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od r0mik » 22.01.2010 07:50

dnesni cesta do prace zazitek:

Ficim si po dvouproudovce, pred krizovatkou (jel jsem rovne v pravem volnem pruhu, v levem ktery je zaroven odbocovaci se velice rychle ritila záře samodomo xenonu).Jel jsem si dal sve tempo, jenze ten cyp chtel hodit mysku prede me- nestihal zaradil se tedy za me). Hned za krizovatkou jsem prejel na teto dvouproudovce do leveho pruhu (jelikoz na dalsich svetlech byva mensi kolona na odboceni vpravo), coz naprudilo toho demagoga za mnou. To uz jsem videl cernou clonu za svym autem a zpozoroval ze je to zas jeden z ochcavistu co ma naCypovanou jedna.devět tédéý pyčo. Pri predjizdeni me skoro vytlacil, Pak me blokoval atd atd. kdyz jsem si jel slusne (kdo by spechal do prace ze?!) Kdyz uz jsem ho s kolonou predjel tak me udivilo ze takove psi kusy delal 45lety kokot. Jeste vic nenavidim ten zkurveny koncern.

Ohrozovat tak meho 3dveraka tak asi uz vytahnu teleskopicky "trhak" na povoleni kol a poladim mu tu zkurvenou ochcavii čurákovi.

A uz jsem v klidu. Jsem rad ze mam 50kg i s luzkem a tak me choutky konci jen v u textove verze. :mrgreen:
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 22.01.2010 07:53

zrovna jsem si rikal jak by to dopadlo kdyby chtel vystoupit :mrgreen:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 22.01.2010 10:33

mě takhle jednou tlačil v koloně baworák a furt blikal, jako že chce předjíždět, tak jsem si ho nevšímal a jednu chvíli jsem na něj i zapomněl, no a ve slabé chvilce, jsem z okénka upustil (opravdu neúmyslně) nedopalek cigarety :oops: kterej zřejmě způsobil zatemnění mozku toho chlopka(asi mu padnul na kapotu nebo co :oops: ). Jakmile povolila kolona zařadil jsem se do pravého pruhu (jel jsem po dálnici na hradec), no a chlopek najel vedle mě a začal troubit a zbjesile gestikulovat, tak jsem mu pokynul a pokračoval vesele dál, načež na mě ten debiu začal najíždět a vytlačovat mě na krajnici a brzdit mě (ve 130kmh - kokot jeden). Když jsem zastavil, tak z BMW vyběhl týpek tak 35, vejška asi 160cm a s bídou 37kilo :mrgreen: a začal ječet, že ho prvně brzdím a pak mu ještě na kastli házím odpadky. Odvětil jsem s úsměvem, že kdyby se na mě v koloně aut nelepil jak nějakej teplouš tak mu to tam nemohlo přistát. A to chlopek už neudejchal a začal mi vztekle kopat do dveří ať okamžitě vystoupím, že mi dá pár výchovných :lol: (zaplať pánbůh bylo to služební). Tak jsem teda kajícně vystoupil, že se nechám potrestat :mrgreen: no já měřím 174cm ale vážím slabě přes cent (takovej dobře krmenej bejvalej boxer :mrgreen: ) a nevim proč chlopek zblednul, cosik zahulákal a zdrhnul do auta (myslel jsem že si běží pro nějakej pomocnej nástroj jako zbraň), a von ten zbabjelec normálně ujel :cry: :cry: :cry: Takže jsem zůstal nevychovanej :roll:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 22.01.2010 12:55

to chtěl vidět naživo /jen ten konec/ :mrgreen:

ale s tím blbnutím na té dálnici to se bohužel stálo často a i mně se párkát , že zjišťuju , že za někým jedu 180 půl metru za jeho nárazníkem abych ho "potrestal" . Cypovina.
Jinak za poslední rok dva se snažim na takové cipísky zamávat usmát a pokynout jim zdviženým palcem /opravdu palcem :D /
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 22.01.2010 18:05

Je to jungle... :mrgreen: Koukám,že dneska maj lidi s řádnou postavou výhodu... :mrgreen:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

JardaB
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JardaB » 22.01.2010 23:09

Zrovna dnes jsme vzpomínali na jednoho našeho kolegu, který si pro případ, že by ho chtěl někdo vyndat z auta (pravda, jezdil trochu jako prase), vozil u ručky sekyrku. Když pak došlo na nejhorší, zamkl se v autě, vzal tu sekyrku a začal ji brousit...
Nevím o tom, že by se ten venku někdy dostal dál než ke slovním výpadům. Snad ani do těch dveří mu nekopali :mrgreen:
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“