mě takhle jednou tlačil v koloně baworák a furt blikal, jako že chce předjíždět, tak jsem si ho nevšímal a jednu chvíli jsem na něj i zapomněl, no a ve slabé chvilce, jsem z okénka upustil (opravdu neúmyslně) nedopalek cigarety

kterej zřejmě způsobil zatemnění mozku toho chlopka(asi mu padnul na kapotu nebo co

). Jakmile povolila kolona zařadil jsem se do pravého pruhu (jel jsem po dálnici na hradec), no a chlopek najel vedle mě a začal troubit a zbjesile gestikulovat, tak jsem mu pokynul a pokračoval vesele dál, načež na mě ten debiu začal najíždět a vytlačovat mě na krajnici a brzdit mě (ve 130kmh - kokot jeden). Když jsem zastavil, tak z BMW vyběhl týpek tak 35, vejška asi 160cm a s bídou 37kilo

a začal ječet, že ho prvně brzdím a pak mu ještě na kastli házím odpadky. Odvětil jsem s úsměvem, že kdyby se na mě v koloně aut nelepil jak nějakej teplouš tak mu to tam nemohlo přistát. A to chlopek už neudejchal a začal mi vztekle kopat do dveří ať okamžitě vystoupím, že mi dá pár výchovných

(zaplať pánbůh bylo to služební). Tak jsem teda kajícně vystoupil, že se nechám potrestat

no já měřím 174cm ale vážím slabě přes cent (takovej dobře krmenej bejvalej boxer

) a nevim proč chlopek zblednul, cosik zahulákal a zdrhnul do auta (myslel jsem že si běží pro nějakej pomocnej nástroj jako zbraň), a von ten zbabjelec normálně ujel

Takže jsem zůstal nevychovanej