Myslel jsem koupit a dovezt, jen vedet, kde se to prodava.stigi píše:Jo pelene o tom asi uz vsichni vime, ja urcite, prisel jsem s tim, ale Damonovi se libi neco jineho viz. vyse. A k tomu co jsi poslal musis jeste pripocitat 15 euro za dopravu DPD.
Změna podsviceni-návod na topení str 29
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jedine tam zkusit napsat jestli by to slo vyzvednou nekde primo u nich... kdyby to neslo a kdyz se divam na rozdil dopravy mezi Nemeckem a CR tak je to jen 7 euro a to asi nema cenu nijak komplikovat kvuli dvoum stovkam a asi by bylo lepsi to nechat poslat zrovna sem.pelen píše:Myslel jsem koupit a dovezt, jen vedet, kde se to prodava.stigi píše:Jo pelene o tom asi uz vsichni vime, ja urcite, prisel jsem s tim, ale Damonovi se libi neco jineho viz. vyse. A k tomu co jsi poslal musis jeste pripocitat 15 euro za dopravu DPD.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Lze to dosahnout jen s modrymi ledkami:Damon píše:A ty máš vybraný nějaký konkrétní kus?stigi píše:Jezisek mel tak velke vydaje, ze si na plazmu ani nevzpomel. Hlavne, ze je rodina spokojena... sak na fofo prijde rada ted
To se asi prodává jen v DE co? Nebo ty 2 druhy v PL.
Mě se líbí toto ale neumím německy a nevím jak by bylo složitě to sem dostat.
http://www.white-face-gauges.com/html/f ... ollku.html
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ja to resit nechci, jen jako "drbacku" povazuji sundani a znovu nasazeni rucicek - napoprve se myslim nikdo netrefi.stigi píše:Pelene, pokud jsi to myslel tak, ze to jde udelat i pouze za pouziti led diod tak ANO, mas pravdu jde. Ale stoji ti to za tu "drbacku", kdyz ta plazma folie vyjde levnejsi?
Navic ty modre ledky jdou koupit i u nas.
Upravy resili i na motorkach:
http://jenikovo.wz.cz/upravy_obsah.htm
Cena modre LED prumer 5mm je cca 20,-/ks
http://www.ges.cz/
obj. cislo: GES 130 136 24
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, koupit modre ledky neni problem, uz jsem jich kupoval opravdu dost... 3mm i 5mm... naposledy 100 kusu. Ja nechci nikoho odrazovad od pouziti LEDek, sam jsem je pouzival (modre) v interieru ke zmene podsviceni ovladacu a na led neony, ale abych dosahl stejneho efektu jako u plazma folie tak bych musel davat ledku ke kazdemu cislu, carce atd. Kazdy si sam spocita kolik jich bude asi potreba a na kolik ho vyjdou. A kdyz k tomu pripocitam cenu za novou obyc. folii na tachometr tak budu na velmi podobne cene.
Na druhou stranu s tebou souhlasim co se rucicek tyce
Zda se to jednoduchy... ono staci prepnout displej tachometru do servisniho modu a podle toho nastavit rucicky, ale jedte tou spravnou rychlosti podle displeje, udrzujte ji a jeste nasazujte rucicky... sam si to zatim nedovedu predstavit 
Cena u GESu 20Kc/ks ???? Nejsem blazen... ja kupoval modrou 470nm, 3000mcd/20° za 5.50Kc/ks
Na druhou stranu s tebou souhlasim co se rucicek tyce
Cena u GESu 20Kc/ks ???? Nejsem blazen... ja kupoval modrou 470nm, 3000mcd/20° za 5.50Kc/ks
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

Takže aby to bylo takhle modré bych musel předělat ze žárovek nä modré LED??pelen píše:Lze to dosahnout jen s modrymi ledkami:Damon píše:
A ty máš vybraný nějaký konkrétní kus?
Sice jsem to pročítal ale trochu upřesnění:
Když budu chtít tenhle nebo jiný podobný návrh tak koupím plazmový polep budíků včetně příslušenství a nemusím měnit nic jiného??
Nebo stejně musím vyměnit žárovky za LED a nejlépe za každou čárku a číslici?
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Frost
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
No normálně sem pustil volant a rukama nastrkával rafičkystigi píše:jj, otazkou zustava kdo se mu v tom rypkal, kdyz sam ridilpelen píše:Jeden z nas uz to zkousel a snad uz ma rucicky nastavene.
Mě jede auto rovně...tobě ne?
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tady se mluvi o dvou variantach... trosku to zjednodusimDamon píše:Takže aby to bylo takhle modré bych musel předělat ze žárovek nä modré LED??pelen píše:Lze to dosahnout jen s modrymi ledkami:Damon píše:
A ty máš vybraný nějaký konkrétní kus?
Sice jsem to pročítal ale trochu upřesnění:
Když budu chtít tenhle nebo jiný podobný návrh tak koupím plazmový polep budíků včetně příslušenství a nemusím měnit nic jiného??
Nebo stejně musím vyměnit žárovky za LED a nejlépe za každou čárku a číslici?
1. PLAZMA FOLIE - folie s potiskem budiku, kterou nalepis misto stavajici a pripojis na invertor napeti a sama o sobe sviti... nepotrebujes zarovky ktere tam mas ted, ani LED diody
2. OBYC.FOLIE - nahrazka za stavajici, predstav si na cirou samolepici folii natistene vse krome stupnice a cisel, to cele ze zadni strany podsvicene napr. LEDkama.
Muj nazor, netvrdim, ze je spravny, je, ze pokud budu chtit dosahnout s variantou "2" stejneho efektu jako s plazma folii "1", budu muset nalepit za kazde cislo jednu LED diodu.
Da se to asi resit i jinak - dat za budiky neonovou trubici, podlepit to ne LED diodama, ale nejakou elektroluminiscencni folii apod. Kdo to bude vsechno zkouset?
Frost ma variantu "2", co vim tak jediny problem byl u neho s prilepenim LEDek, resp. s tim, ze je lepil tavnym lepidlem a v lete pri vyssich teplotach mu to delalo problemy, tavilo se to. Jde to resit jinym lepidlem, treba silikonem s vyssi teplotni odolnosti.
- stigi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
JJ, dyt vis, ze jsme se uz o tom bavili nekolikrat, ale vis jak... pro me je to porad pouze teorieFrost píše:No normálně sem pustil volant a rukama nastrkával rafičkystigi píše:jj, otazkou zustava kdo se mu v tom rypkal, kdyz sam ridilpelen píše:Jeden z nas uz to zkousel a snad uz ma rucicky nastavene.
Mě jede auto rovně...tobě ne?
- Frost
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak přijeď k nám...máš to kousekstigi píše:JJ, dyt vis, ze jsme se uz o tom bavili nekolikrat, ale vis jak... pro me je to porad pouze teorieFrost píše:No normálně sem pustil volant a rukama nastrkával rafičkystigi píše: jj, otazkou zustava kdo se mu v tom rypkal, kdyz sam ridil
Mě jede auto rovně...tobě ne?Sundam rucicky/neni problem, sundam folii/to snad taky ne, nalepit novou-pripadne plazma folii apod./taky problem nevidim... muj fofo jede rovne, coz o to, ale jeste tak najit misto kde se o to pokouset a jet treba tech 50km/h a tu rucicku tam strkat... idealka letiste, ale u nas je draha 200m a pak zataci... na jine letiste me nepusti... i kdybych se na hlavu stavel a to tam delam.
Jinak to platí pro všechny...kdo chce seřizovat budíky.... Letiště Chrášťany u Českého Brodu
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- Damon
- Test driver

Díky to jsem chtěl slyšet.Plazma folie mi rozhodně vyhovuje lépe.stigi píše: Tady se mluvi o dvou variantach... trosku to zjednodusim
1. PLAZMA FOLIE - folie s potiskem budiku, kterou nalepis misto stavajici a pripojis na invertor napeti a sama o sobe sviti... nepotrebujes zarovky ktere tam mas ted, ani LED diody
2. OBYC.FOLIE - nahrazka za stavajici, predstav si na cirou samolepici folii natistene vse krome stupnice a cisel, to cele ze zadni strany podsvicene napr. LEDkama.
Muj nazor, netvrdim, ze je spravny, je, ze pokud budu chtit dosahnout s variantou "2" stejneho efektu jako s plazma folii "1", budu muset nalepit za kazde cislo jednu LED diodu.
Da se to asi resit i jinak - dat za budiky neonovou trubici, podlepit to ne LED diodama, ale nejakou elektroluminiscencni folii apod. Kdo to bude vsechno zkouset?
Frost ma variantu "2", co vim tak jediny problem byl u neho s prilepenim LEDek, resp. s tim, ze je lepil tavnym lepidlem a v lete pri vyssich teplotach mu to delalo problemy, tavilo se to. Jde to resit jinym lepidlem, treba silikonem s vyssi teplotni odolnosti.
Ještě: Takže při použití plazmy se vyndají současné žárovky,které osvicují budíky.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX