V pohodke tam K&N filter nechaj aj celu zimu aj leto stale,,,to je blbost s tou vlhkostou,zirafak ma pravdu!!!!len si do Focuse nedavaj znacku Bosch!!!!!!dojdes na to,,Focus je auto a nie vrtacka..... . Pozri pali.filter a tu vahu zduchu,vsak uz ti to tu navrhli,,treba hladat
TO JxJ: To co Ti to dela si myslim, ze to vzduchacem nebude, aby Ti neco takoveho delalo by musel byt zanesenej jako prase a to za pul roku fakt nestihnes. Dokonce snad ani za rok. Videl jsem tak zaprasene filtry a auta porad jezdilo dobre. Jde o to, ze u vzduchace jsou tak minimalni rozdili ve vykonu, ze je ani nepoznas. I kdyz se zde ozve spusta K&Nkaru, ktery budou tvrdit to, ze po naistalovani bavlneneho filtru auto lepe jede. Ono skutecne taky lepe jede, ale neni to mozno pocitit, je to jen placebo. Pochybuji ze by nekdo poznal prirustek jestli vubec 0,5HP. To K&N si tam nech a vykasli se na nejakej vlhkej vzduch. Musis si uvedomit ze mas starou plechovku z ktere ferrari neudelas
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<- Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
Jo, to máš pravdu - KN jsem tam dával hlavně kvůli dlouhověkosti a taky se mi krásně sklidnily otáčky na volnoběh, takže spokojenost. Po novym roce to budu dávat do servisu - je to síla - škube mi motor a jet do kopce je občas taky horor .. Ale to už sem Off topic.
JE : Ford FiestaST150 BYL : Ford Focus ST225 BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
Prave som vymenil vzduchac za K&N. Mechanik vo Forde mi tiez tvrdil, ze na zimu mam dat ucite bavlnu prec a nasadit origo papierovy. Hovoril nieco o inom vyreni vzduchu v sani alebo co. Myslim, ze zo srandy to nehovoril a ani kvoli zarobeniu na servise, kedze vymienat si to budem uz sam. Mal som pocit ze sa fakt vyzna, nebol to ziadny sedlak.
Chystám se vyměnit vzduchový filtr,tak jsem dnes jen tak narychlo kouknul pod kapotu a chci se vás zeptat jestli je umístěn hned za světlometem před baterií v tý plastový krabici jak z toho vede ta velká tlustá hadice Mám Focuse II 2007 1.6 74kw benzín,v ty collection výbavě. Předem dík za tipy
Pokud máš na mysli vložku do airboxu,tak no problém.Pokud kónus,tak každopádně nějak odstínit od motoru a zajistit přívod vzduchu z venku.
Jinak já jsem klidný.
Ps:neví někdo,jestli v kufru pod tou deskou je rezerva?
Fofo II 1,8 16v modrá combi Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
miki21 píše:Ps:neví někdo,jestli v kufru pod tou deskou je rezerva?
A kdyz ti reknu, ze neni??
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW