mozno niekomu by sa to nezdalo tak hlucne ako mne, asi mam vyvinuty silny vnem sluchu

Som názoru - berte to ako IBA osobný názor - že do 6rokov od dátumu výroby by pri normálnom zaobchádzaní naozaj nemal byť problém. Tým myslím - že letné cez zimu umyté v tmavšom priestore a zimné v lete tak isto - teda nie "vo výklade" niekde na slnku.Bullitt píše:Ono se sice všude hlásí doporučení o vyřazení zimních gum po 4 letech(na což mám svůj názor) - samozřejmě doporučení vydatně živené gumárenskou lobby, ale je rozdíl, jestli je guma třeba rok v provozu na autě(namáhání, střídání teplot při jízdě, UV záření, voda, sníh, sůl), nebo někde stejnou dobu leží v klidu ve skladu. Takže souhlasím s zirafakem, že guma vyrobená třeba před dvěma lety nemusí být považována za starou, kterou je nutné za dva roky vyřadit, samozřejmě novější datum výroby je výhoda.
Skôr ako pneu stratí pevnosť vnútorných štruktúr - sa zdeformuje...Infinter píše:Jasně že je všechno relativní, tohle jsou jen ty doporučené údaje. Když má zimní 5-6 roků a vzorek OK, taky bych jí neměnil. Ale vem si že jí budeš mít těch dejme tomu 6 roků provozu k tomu rok a půl na skladě. Máš 7,5 letou gumu, a to mě na zimní přijde až až..
BobTDCi píše:Takže to je jeden dôvod aby neboli obavy a druhý dôvod je, že s najväčšou pravdepodobnosťou by nikto z nás nemal takú naozaj starú pneu nemal na aute pretože:
- by už bola zodratá(mne osobne viac ako tri zimy nevydržali ešte nikdy žiadne)
PS: Taký fatálny stav sa ale stane iba niekomu, kto si kúpi nejaké použité gumy, alebo si rád "živo" zajazdí cez obrubníky...(alebo hoci i nechtiac)![]()
![]()
![]()
Já asi 10.000 ročne nedám, ale sem tam jezdím na hory na běžky nebo lyže (nejčastěji deštná v oh) a tam bych se s barumkama hodně bál.. Jinak do města asi v poho, jen nesmí moc napadnoutballu píše:První věc, kterou by si měl každý zvážit jak u zimních tak letních pneumatik, kolik km na nich se ročně najede. Další věcí je , na jakém povrchu se bude jezdit. Dle tohoto síta se volí potřebná výdrž pneumatiky, vlastnosti na povrch a způsob jízdy. Já vyhazuji zimní při 4 mm a letní na 2,5 -3 mm dle značky pneu. Na kontrolní bod na letních nejezdím, na vodě se to nemusí vyplatit a u zimních nemíním pokaždé kontrolovat vzorek před značkou zimní výbava a hlavně pod 4 mm je zimní k ničemu. Těm, kteří jezdí celkově ročně do 10 tis. km stačí v pohodě jak letní tak zimní Barumky a budou mít problém je sjet,než ztratí své vlastnosti.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti