kota: podla toho co pises tak by si mal este na dojazd 0km prejst aspon 60-80 km... u mna je bezne ze na nulu este prejdem cca 15-30 km podla stýlu jazdy.... vcera som taknkoval po 768 km a palubak ukazoval dojazd 12km. do nadrze voslo presne 55 litrov. z toho vychadza spotreba 7,16, podla ppc ale len 6,6 takze ako obvykle o 0,5l menej

ja bezne jazdim so spotrebou od 6 do 7,5 ale rad jazdim

tak ako to mondik dovoluje jazdievam teraz po okreskach a dedinach a priem rychlost podla ppc mavam od 77-107 km/h takze asi preto mam vyssiu spotrebu... neviem cim to je, ale aj na otcovej tdi oktavke kde on ma spotrebu do 5 litrov max 5,2 sa ja pri mojej jazde pod 6 realnych nedostanem a ked citam tie slavne prispevky "vw positive" tak mam pocit ze vsetci sa chcu pochvalit vymyslenými spotrebami, alebo uvadzaju spotrebu na 50km a nie na 100
inak este je jedna vec ktora nam vsetkym skresluje spotrebu a to matematicky vyratanu, a to je nepresnost stojanov, resp. zlodejstvo cerpacich stanic ! u nas na vychode je normalne ze do 5 litroveho kanystra natankujes 6,5 litra nafty a este stale to nie je uplne po hrdlo

je mi jasne ze 5l kanyster ma skutocny objem vecsi pocitam tak cca +10% teda niekde okolo 5,5 po okraj ale zeby mal skoro 7 litrov sa mi nechce verit...