co vas v posledni dobe vytocilo
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
to bolo naschval, si snad nemyslis ze by ti niekto dal nieco zadarmo... 

- wolfie
- Nováček
- Anndy
- Test driver
Problem je, ze kua kvalitne potraviny ani nemas kde kupit. Chces, ale nie su
.
Dalsi problem, vzdy ked sa objavi nieco nove (nejaka sluzba, predajna, etc...), ktora ma na uvode slovensky nadstandard, tak do roka sa zmeni na slovensky humus (namiesto toho aby to bolo opacne
).
Normalne to nechapem.
Tiez som si vsimol, ze ludia na vychode su chudobnejsi (za to nemozu) a idu po cene. Ale niektore veci tam su este stale lepsie! Chlieb napr v sabinovskej nejakej miestnej samoobshluhe je lepsi ako tu v BA, napr. o parkoch ani nehovorim.
Sunka, dobru sunku som naposledy jedol niekedy v 89-tom, potom uz nie. Tak isto parky, ci spekacky...
Serie sa to vsade, aj teraz na vinobrani v pezniku, takmer sa nedalo kupit si cerstve jedlo! ja kurva nexhcem klobasu opecenu pred dvoma hodinami, ci langos z mikrovlnky. A kurva ludia to furt kupuju a zeru....
Volakedy to bolo o tom, ze robim dobre svoje sluzby/vyrobky a dostanem za to zapletene, cim lepsie tym trochu viac. Ale cely system sa dostal do faze, ze uz o nic nejde, iba jeden druheho osklbat. Isteze, ze vzdy slo o peniaze, ale boli v tom aj ine hodnoty, prezitie, nejake meno, cest a podobne. Dnesny svet je uplne v pici a ide uz len o prachy. Mam pocit, ze to aj tak dlho nevydrzi uz a cele to jebne, ak to uz nezacalo...

Dalsi problem, vzdy ked sa objavi nieco nove (nejaka sluzba, predajna, etc...), ktora ma na uvode slovensky nadstandard, tak do roka sa zmeni na slovensky humus (namiesto toho aby to bolo opacne

Normalne to nechapem.
Tiez som si vsimol, ze ludia na vychode su chudobnejsi (za to nemozu) a idu po cene. Ale niektore veci tam su este stale lepsie! Chlieb napr v sabinovskej nejakej miestnej samoobshluhe je lepsi ako tu v BA, napr. o parkoch ani nehovorim.
Sunka, dobru sunku som naposledy jedol niekedy v 89-tom, potom uz nie. Tak isto parky, ci spekacky...
Serie sa to vsade, aj teraz na vinobrani v pezniku, takmer sa nedalo kupit si cerstve jedlo! ja kurva nexhcem klobasu opecenu pred dvoma hodinami, ci langos z mikrovlnky. A kurva ludia to furt kupuju a zeru....
Volakedy to bolo o tom, ze robim dobre svoje sluzby/vyrobky a dostanem za to zapletene, cim lepsie tym trochu viac. Ale cely system sa dostal do faze, ze uz o nic nejde, iba jeden druheho osklbat. Isteze, ze vzdy slo o peniaze, ale boli v tom aj ine hodnoty, prezitie, nejake meno, cest a podobne. Dnesny svet je uplne v pici a ide uz len o prachy. Mam pocit, ze to aj tak dlho nevydrzi uz a cele to jebne, ak to uz nezacalo...
- richisan
- Zkušený
A presne preto sme sa na tohtorocne vinobranie zvysoka vysrali...Anndy píše: Serie sa to vsade, aj teraz na vinobrani v pezniku, takmer sa nedalo kupit si cerstve jedlo! ja kurva nexhcem klobasu opecenu pred dvoma hodinami, ci langos z mikrovlnky. A kurva ludia to furt kupuju a zeru....
Ked to tak spravi z roka na rok viac a viac ludi, mozno budu taki radobypodnikatelia nuteni zamysliet sa nad sebou. Problem je to, ze ako pises, stale sa najde velka tlupa tupcov, ktori tam s radostou pojdu a este sa budu vytestovat, ako sa dobre najedli a napili

S tym podnikanim, zial, znova je to tak a dnes kazdy chytraci a snazi sa prist k zisku systemom osklbem co najviac ludi, sak ked nepridu, jebem na to, vzdy sa najdu nejaki dalsi somari, na ktorych budem zarabat...Co k tomu dodat

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mam tip na dobru sunku - zienka ma bezlepkovu dietu a tym padom moze iba drahe sunky kde neni muka a ine hovadiny... v Bille maju take Rakuske vakukovo balene sunky, cena je cca 2€ / 100g a stoji to za to ! vrelo odporucam ! ked vygooglim, dam sem link. 

- Anndy
- Test driver
ja som aj vakuoovo pozeral a nic moc 
este snad skusim orbana na bottovej...

este snad skusim orbana na bottovej...
tak tohle bych zařadil do sekce " co mě v poslední době pobavilo "mik100 píše:mna vytocil ryanair,nasiel som letenku BA- Liverpool za 0.01 E,hned som klikol dve osoby,vypisal vsetky detaily,kliknem na purchase now-a do pitche vyhlasilo error,tak to idem skusit znova,ale cena sa medzitym samozrejeme zvysila na 100 E...tak mi celkom doj...lo dnesny den,konecne by som urobil dobry kauf...mal som byt rychlejsi,sakra

- Anndy
- Test driver
no a my sa cudujeme...
http://ekonomika.idnes.cz/jidlo-beze-jm ... nomika_kvr
http://ekonomika.idnes.cz/jidlo-beze-jm ... nomika_kvr
- spigot
- Test driver
Hej hlavne kolko to stoji. To ze to obsahuje nechutny bordel, to podstatne nie je. 

- tomason
- Test driver
já se tomu snažím vyhnout a ten česnek z číny mě taky sere do česnečky padlo 6stroužků na nic .
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- tomason
- Test driver
A kva už je to tu zase
23
a nemám mzdu
Zasratý nenažraný kapitalisti děte se bodnout .Jestli se tahle firma položí tak sem v řiti ,práce pořád není dost a mladá má neschopenku a sociálka má času habaděj ateď nás ještě vodrbou příští rok všechno ja ne hovno prodam focuse 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
dalsia pikoska o nasej vladnucej strany SMER : http://lubomirgalko.blog.sme.sk/c/20541 ... i-oci.html 
tomason : drzim palce !!

tomason : drzim palce !!
- richisan
- Zkušený
Aj ja drzim palce, tomason...
Uz aby sa ta situacia aspon o nieco zlepsila, teraz to neni bohvie co ale treba verit, ze sa to obrati!
Uz aby sa ta situacia aspon o nieco zlepsila, teraz to neni bohvie co ale treba verit, ze sa to obrati!
- tomason
- Test driver
Doufám ani dnes nic, je to jedna z největších firem v oboru polygrafie .Nejhorší je ,že vám nikdo nic neřekne .
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Anndy
- Test driver
Ono hlavne preto, ze obvykle nikto nic nevie
. Sice nie vzdy, ale aj tak.
A drzim palce!

A drzim palce!