Inak...momentalne tu vnimam tie zevraj rozne varianty zmiesane a neviem teda,ako to vacsine funguje,alebo ako to fungovat ma.
U mna to Funguje teda takto v 2 variantach:
Vystupim z auta po jazde,zavriem dvere a zamknet auto na 2x cez dialkovy ovladac.Bliknu smerovky 2x,auto je zamknute komplet.Vraciam sa z obchodu a potrebujem vylozit nakup,ale nasledne potrebujem vratit vyprazdneny kosik spät.Otvorit cele auto teda nepotrebujem,ale iba kufor.Podrzim teda tlacitko na otvaranie kufra,otvorim kufor a vykladam tovar.Kluce polozim omylom do kufra,tovar dovykladam a buchnem kufrom.Smerovky bliknu 2x a ja si zmyslim:Sakra,kluce su v kufry,ale nastastie je tam uvedene oneskorenie cca 5-6 sek a uvedeny kufor otvorim a vyberiem kluce.Ak tak rychlo nezareagujem a idem vratit kosik a vratim sa spät,uvedeny kufor uz neotvorim.
Ina varianta,tiez u mna.
Vratim sa po jazde.Vystupim,zavriem dvere a otvorim kufor.Zamknem auto dialkovym na 2x pri otvorenom kufry.Kluce polozim omylom do kufra.Vylozim veci a zavriem kufor.Smerovky bliknu 2x.Spomeniem si:Sakra,kluce su v kufry!Aj ked je to okamzite,viacmenej v tej istej sekunde,uz kufor neotvorim.
Este ma napadlo,ze ak to ma niekto inac,ze ci to nahodou nesuvisi s tym,ze moje auto ma dvojite centralne zamykanie s alarmom a tym padom to moze byt u inych iba s centralom,popripade bez alarmu,alebo inou kombinaciou uplne ine.