Příspěvek
od madbugie » 10.09.2009 06:37
tak aky hnev, jed a zurivost som vcera zazil to sa len tak nestane...
pred tyzdnom sme mali celobarakovu poradu o zateplovani, kde sme sa aj s predsedom a zastupcom bytoveho druzstva dohodli, ze ideme do toho, zvolili sme si komisiu 8 ludi + predseda ktora zada vypracovat vybranemu projektantovi (podla cenovych ponuk) projekt zateplenia... na zaklade ktoreho komisia vyberie variantu, da odsuhlasit ludom a spravime vyberove konanie na firmu ktora to zrealizuje...
tak potial to je to pekny normalny scenar ako sa patri...
vcera prisiel predseda za mnou ze chce podpisat tu zapisnicu z toho zasadania... a mal k tomu hrbu vselijakych papierov (pozeram na to co to je), a z neho pomalicky vyliezlo, ze sak my uz mame vypracovany projekt na zateplovanie (za 100 tisic. !!!) a ze uz to ma aj s bytovym dohodnute za 12 milionov ze sak ja ked to podpisem tak ideme na jar do toho...
ja som skoro spadol zo stolicky... tak 50 ludi sa stretava ako slepice na schodoch schvalujeme si tam mozne aj nemozne, a on v spolupraci s BD takto poza bučky,
tak toto asi bola posledna kvapka v mori jeho preslapov... ked uz toto ludom neotvori oci, tak asi nic...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta

+ 100 fordích koníkov