Zase super pristup ludi pri predaji radia 6000CD. Nevytocilo ma to, skor sa rozum pozastavuje nad tym, akí dokazu byt ludia -> zhora dole (modry som ja
.
Dobrý den,
rádio je ještě na prodej?
Ahoj,
pisu az ted, byl jsem na dovolene.
O radio ma zajem zatim 1 clovek tak uvidim jestli jeho zajem jeste trva (psali
sme si totiz cca 3 tydny dozadu – sluzebka mimo CR z moji strany).
Díky za odpověď. Budu čekat na zprávu,jenom doufám,že se nebudete ještě další týdny domlouvat.
Zdravím,
žádná zpráva,jestli jste se domluvili na prodeji.Mám pořád zájem,tak dejte vědět prosím.
Ahoj,
psal jsem dotycnemu, zatim nereagoval. Jestli se do konce tydne neozve, v
pondeli ti radio poslu dobirkou. Ted jsem na sluzebce mimo CR takze driv to
stejne nepujde.
Ahoj,
dotycny se neozval, tak pokud mas jeste zajem, napis mi adresu a zitra to poslu.
Mám samozřejmně pořád zájem,jenom se chci ještě zeptat- co když nebude funkční.Už jsem jedno rádio koupil a také borec inzeroval,že je ok a v servisu zjistili nefunkční laser a procesor.Musel jsem ho vracet.To rádio mám do C-maxe 05´.
Ja jsem to radio mel od cca poloviny ledna (koupe auta) do kvetna a fungovalo. Pak jsem ho jen vyndal z auta a nahradil jinym. Takze myslim, ze ti bude fungovat.
Ahoj,
mas jeste teda zajem o radio ? Kdyz jo, posli adresu. Protoze dalsi 2 cekaji v poradi.
Díky za trpělivost,ale můžeš ho prodat.
super jednani, tyden ho kvuli tobe blokuju a ted tohle
-------------------------------------------
Sa potom necudujem fokimu (a nielen jemu) s trpezlivostou a pristupom ludi. X-otazok a nakoniec nic z toho. Esteze nechcel poslat fotky rozobraneho radia