sak len by ta dievcence poculi, by ti dalimadbugie píše:...ja co som auto kazdy tyzden umyval a teraz 3 tyzdne neumyte si pripadam ako tie tetusky na seredskej "dirty"... (fuj hanbim sa![]()
![]()
)...
Jasneeemortimerko píše:TripleJay -> Rado mi hovoril, s kym sa chystas dojst, je to fakt pravda?
Tiez sa obcas cudujem ako im moze niekto aj zastavit. Pamatam si kamaratovu prihodu: jeden jeho kamarat, ktory ma dlhe do cervena odfarbene vlasy a zensku postavu si to stramakoval pesi do roboty(ktora je v tych miestach kde ony stavaju) a zrazu k nemu prislo zozadu auto, stiahlo sa okienko a chlapik v aute len nechapavo na neho kukol, zaradil jednicku a odpichol to prec. C o z toho vypliva? S dlhymi vlasmi sa pri Milexe radsej neukazovat, lebo to moze zle dopadnut.madbugie píše:Black od dievceniec zo seredskej nechcem nikdy nic dostat ani dat,... to je bohuzial posledna stacia v slapacom remesle a podla toho to tam aj vyzera... (neni tu smajlik na husaciu kozu...)
(ale nahodou niektore maju aj hygienicke navyky... ma napadlo kedysi davno ked este chodila mangelka za studiami do BA, tak videla ako si jedna pracovnicka hygienicky udrziava svoj pracovny nastroj v tetrapakovej krabici uz neviem ci od mlieka alebo dzusu... proste mnohe predmety nasej dennej spotreby maju mnohorake vyuzitie...![]()
![]()
)
Tak tak.. V TT sviatky nepoznaju a preto sa zrazu nezučastním ani jazirafak píše:Su nonstopka cely rok.Sviatky nepoznaju.
Tak si zvykaj na to, sak ked Tvoje dorastu ...madbugie píše:... to je sila totok... čo tie baby robia![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host