Když je řeč o měření, taky mě pánové policisté nasrali ... byl jsem začátkem srpna u kamaráda v Blešně (Hradec Králové). Přiznávám, že nejezdím v obci přesně 50, spíše tak 55-60 (tachometrových), ale na druhé straně 60-tku tacho nepřekročím, u přechodů brzdím, zkrátka nejsem žádné prase. No a tak si jedeme zpět do Zlína, celou vesnicí Blešno jedu přesně 50kmh (kamarád si stěžoval, že tam všichni jezdí jak čuňata, nedá se přejít ani cesta a policajti nepřijedou a nepřijedou, tak mu chci udělat radost že pojedu předpisově že
... pak najednou skončily poslední domy, přede mnou přehledná rovinka a zhruba za 100-150m vidím ceduli "konec obce", tak jsem na to šlápnul a ... přesně u cedule bylo křovíčko a před ním malá trojnožka a vedle krovíčka auto

... dupnul jsem sice okamžitě na brzdu, ale v tu chvíli jsem jel téměř jistě přes 70km/h - takže teď jen čekám, až přijde fotečka a půjdu podat vysvětlení. Naštěstí bych měl být doposud bez jediného bodu, ale i tak mě bude čekat pokutka (2.500 - 5.000), 3b a první (a poslední) varování.
Budiž pro mě i pro ostatní poučení - policajti jsou tu proto, aby hlavně vydělali - o bezpečnost jim nejde, takže zrychlujte až za cedulí.