Zdravím, jsem začátečník a odpověď na svou otázku jsem nenašel, tak se ptám.
Přesedlal jsem ze škodovky na FFIII a při řazení se mi zdá chod páky velmi "suchý". Takový jakoby nepromazaný. U škodovky šla řadící páka tak pěkně plynule z pozice do pozice, ale tady to dost dře. Auto asi měsíc stálo a nejezdilo. Dá se s tím něco udělat nebo je to běžné?
Zkoušel jsem i jiný FFIII a tam se mi to zdálo mnohem "promazanější".
Díky za info.
Suchý chod řadící páky
-
- Test driver
Re: Suchý chod řadící páky
Zdravim Ta a vitaj.
Fucus 3?To nepoznam
Mas Focus 2 po FL.
Mas asi dost nove auto,tak mu daj 10-15-20000 km.nech si vsetko riadne sadne.Ver mi,ze sa to vyrazne zlepsi,individualne mozno aj skor.
Fucus 3?To nepoznam

Mas asi dost nove auto,tak mu daj 10-15-20000 km.nech si vsetko riadne sadne.Ver mi,ze sa to vyrazne zlepsi,individualne mozno aj skor.
- Anndy
- Test driver
Uz po 7-10 tis. km budes citit, ze sa to pohlo lepsim smerom. ak teda mas nove auto.
- waldik
- Nováček
Auto má půl roku, jezdila s ním přítelkyně, já ne. A ona to "jaksi" nepozná, jestli to tak bylo i dřív nebo ne...
Najeto má 18tis.
Jo a je to FFII po FL
Dnes jsem měl pocit, že to bylo lepší než včera, jako by si to sedalo. Možná ta měsíční odstávka, kdy to stálo na to má nějaký vliv, uvidím jak se to bude chovat časem.
Spíše jsem se chtěl zeptat, jestli se s tím někdo setkal... jestli to někdo zažil.
Díky za přivítání. Fórum čtu už asi rok, jen jsem tu nepřispíval
Najeto má 18tis.
Jo a je to FFII po FL

Dnes jsem měl pocit, že to bylo lepší než včera, jako by si to sedalo. Možná ta měsíční odstávka, kdy to stálo na to má nějaký vliv, uvidím jak se to bude chovat časem.
Spíše jsem se chtěl zeptat, jestli se s tím někdo setkal... jestli to někdo zažil.
Díky za přivítání. Fórum čtu už asi rok, jen jsem tu nepřispíval

-
- Test driver
Ano,stretlo sa s tym par ludi,najcastejsie problematickej radenie 3-ky,ale casom sa problem uplne vyriesil.Bud s Focusom trpezlivy. 

- Anndy
- Test driver
To hej, Žirafák pravdu vraví. Na focusa treba byť trpezlivý.