co vas v posledni dobe vytocilo
- tomason
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Tak at jedno auto prodaj 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nebo i víc a koupí mikrobus 

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- NEEO
- Test driver
- Damon
- Test driver
Tak on se ožere zabije člověka a nejde ani sedět! Neuvěřitelné co se v našem státě děje. Mám pocit(možná se pletu) že třeba v Irsku chlast za volantem a způsobení nehody s úmrtím kvalifikují jako vraždu.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
a pritom nekde psaly ze jeho rodina je jedna z nejbohatsích v rumunsku . tak jestli se "nejbohatstvi" bere jako 1000e , tak se stehuju do rumunska . a propo kdyby nekdo umel rumunsky tak se mi zkuste zeptat v karpatech , kdyz budu mit tak 2000e jestli me zvoli kralemalexino píše:no jak kdybych to neříkal..![]()
![]()
![]()
Podle reportérky MF DNES však rumunští Romové i po odjezdu pohřebního vozu prostranství před nemocnicí neopustili. "Tvrdí, že nemají peníze na benzin, že všechno dali pohřební službě za převoz těla," hlásila z místa. Romové uvedli, že potřebují zhruba 200 eur na jedno auto, aby mohli odjet.

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to nestačí, jestli chceš být králem, tak si musíš koupit X5ku, ukrást sousedovi slepici a zapálit tři ohně v chráněné oblasti, potom tě možná zvolí...
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
hmalexino píše:to nestačí, jestli chceš být králem, tak si musíš koupit X5ku, ukrást sousedovi slepici a zapálit tři ohně v chráněné oblasti, potom tě možná zvolí...

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Test driver
Tak to by stacilo akurat nato,aby si bol zvoleny za Nafoveho šejka 

- Rumcajs1
- Test driver
Mě dnes vytočila moje vlastní blbost:
Měnil jsem cylindrickou vložku, takzvanou FABku, ve vchodových dveřích do svýho bytu. Výměna proběhla bez problémů, ozkoušení zevnitř taky, vše OK. Pak jsem v deset večer šel ven s košem a když jsem si chtěl potom odemknout, zjistil jsem, že přes to tlustý bezpečnostní kování ten klíč zvenku nezastrčím tak hluboko jak bych měl a nešlo odemknout
Než jsem v neděli v 10 večer sehnal někoho s bruskou abych mohl klíč zbrousit, dalo mi to pěknou fušku, ale jsem tu. Paráda!!!
Měnil jsem cylindrickou vložku, takzvanou FABku, ve vchodových dveřích do svýho bytu. Výměna proběhla bez problémů, ozkoušení zevnitř taky, vše OK. Pak jsem v deset večer šel ven s košem a když jsem si chtěl potom odemknout, zjistil jsem, že přes to tlustý bezpečnostní kování ten klíč zvenku nezastrčím tak hluboko jak bych měl a nešlo odemknout

Než jsem v neděli v 10 večer sehnal někoho s bruskou abych mohl klíč zbrousit, dalo mi to pěknou fušku, ale jsem tu. Paráda!!!

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Bobesh
- Junior
tak ve zprávách bylo, že t orumuni nebyli žádni princi, ale obyč, a to pojmenování si vymysleli, aby byli zajímavý, k...y
- Jozef
- Pokročilý
No vidis a ze vraj cigani su sprosti. Nie su, my sme ...
V Trnave skoro rano v sobotu zhorela mestka malicka "bytovka". Na stanici som pocul, ze tesne predtym sa k tym 30 ciganom nastahovalo dalsich 70 a potom zrazu vyhoreli, ked predtym asi 19 krat len skoro (ti babraci poziarnici vzdy prirychlo dosli). No a teraz 100 ciganov z toho 70 deti chcu od mesta nove byvanie ...
http://www.topky.sk/cl/10/530245/Po-poz ... iar+Trnava
No a co pred tyzdnom dvaja mladi cigani v Šarišských Michaľanoch zbili metlou do bezvedomia a vypichli oko jednemu dochodcovi, tak predseda Rómskej iniciatívy Slovenska - Alexander Patkoló "vyzýva a žiada vládu, aby konečne začali reálne riešiť „rómsku problematiku“. Patkoló sa pýta, ako je možné, že po toľkých rokoch, čo sa "akože rieši", nie je vidieť vôbec žiadne zlepšenie a Rómovia, ktorým by tzv. „projekty“ mali pomáhať, upadajú stále nižšie a nižšie."
http://www.topky.sk/cl/10/528693/RIS-sa ... vili-o-oko
No povedz mi, ked sa nase deti o 20 - 30 rokov budu o tychto veciach rozpravat, co povedia, kto bol sprosty ???
PS: je zaujimave, ako sa cenzuruju diskusie, ze nemazu sa len vulgarnosti ...
V Trnave skoro rano v sobotu zhorela mestka malicka "bytovka". Na stanici som pocul, ze tesne predtym sa k tym 30 ciganom nastahovalo dalsich 70 a potom zrazu vyhoreli, ked predtym asi 19 krat len skoro (ti babraci poziarnici vzdy prirychlo dosli). No a teraz 100 ciganov z toho 70 deti chcu od mesta nove byvanie ...
http://www.topky.sk/cl/10/530245/Po-poz ... iar+Trnava
No a co pred tyzdnom dvaja mladi cigani v Šarišských Michaľanoch zbili metlou do bezvedomia a vypichli oko jednemu dochodcovi, tak predseda Rómskej iniciatívy Slovenska - Alexander Patkoló "vyzýva a žiada vládu, aby konečne začali reálne riešiť „rómsku problematiku“. Patkoló sa pýta, ako je možné, že po toľkých rokoch, čo sa "akože rieši", nie je vidieť vôbec žiadne zlepšenie a Rómovia, ktorým by tzv. „projekty“ mali pomáhať, upadajú stále nižšie a nižšie."
http://www.topky.sk/cl/10/528693/RIS-sa ... vili-o-oko
No povedz mi, ked sa nase deti o 20 - 30 rokov budu o tychto veciach rozpravat, co povedia, kto bol sprosty ???
PS: je zaujimave, ako sa cenzuruju diskusie, ze nemazu sa len vulgarnosti ...
- Quickie
- Moderátor
situacia v š.michalanoch mierne povedane vytočila aj mna. Najma zasah policie. a následne naučena veta hovorcov a samotneho kalinaka.. zasah bol adekvatny. pche.
Vedia čo robia, radšej stratit voličov jednej obce ako hlasy 500 000 ciganov.
Ja byt policajtom niekde tam na okolí, nešiel by som na ten zásah aj za cenu prepustenia z policajneho zboru. resp. by som z akcie odišiel keby som zistil že zasahujem proti tým, ktorí sú v práve a chránia si holé životy. proste by som nešiel do niečoho, s čím nesuhlasím

Vedia čo robia, radšej stratit voličov jednej obce ako hlasy 500 000 ciganov.
Ja byt policajtom niekde tam na okolí, nešiel by som na ten zásah aj za cenu prepustenia z policajneho zboru. resp. by som z akcie odišiel keby som zistil že zasahujem proti tým, ktorí sú v práve a chránia si holé životy. proste by som nešiel do niečoho, s čím nesuhlasím

-
- Nováček
Já jsem se vytočil dnes...!!Ráno mi v práci kolega z práce naboural Avií při couvání mého FORDÍKA FERDÍKA....Přitom tam měl místo jak na tenisovém kurtu...Prý,že se při couvání nedívá do zpěťáků...Tak co,je to důvod být vytočen???

ps:Apropo...,neznáte někdo v okrese Karviná dobrý servis (autoklempíře a lakovnu) ?

ps:Apropo...,neznáte někdo v okrese Karviná dobrý servis (autoklempíře a lakovnu) ?

- viperk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je opravdu k nasrání, to by vytočilo každýho
.... taky to znám, před prácí na parkovišti mi pekař lehce líznul blatník, bylo to na sněhu, takže se fofík svezl , naštěstí jsem ho viděl a vyběhl za ním.
Co ten si ode mě vyslechl za slovník

Co ten si ode mě vyslechl za slovník

Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

- richisan
- Zkušený
To su infarktove stavy. Keby mi to povedala nejaka pipena, ze sa nepozera pri cuvani do spatnaku, tak si pomyslim, ze je urcite aspon zafarbena blondyna, ale vodic z povolania.
Netreba setrit slovami, aspon sa cloveku ulavi
Mne minuly tyzden v noci xceli vybrat creva zo zrkadla, rano som nasiel vsetko ako len visi na drotoch
Nastastie to nezdemolovali, zrejme to xceli vybrat funkcne. Odvtedy pokoj 
Netreba setrit slovami, aspon sa cloveku ulavi

Mne minuly tyzden v noci xceli vybrat creva zo zrkadla, rano som nasiel vsetko ako len visi na drotoch