Závažný problém s motorem
- maki
- Nováček
to rusher: S napětím jsem četl tvůj autoživotopis, osobně jsem prožíval (a asi budu prožívat dále) podobná rozčarování. Vždy když odjíždím od svého známého mechanika, tak mu říkám: Vidím tě rád, ale stojí mě to vždy moc peněz. Ale je dobře, že jsi to dal dokupy, ale pozitivní náhled je opravdu nutný, bohužel já se tomu u auta ještě učím.
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
to rusher: Také Ti blahopřeji že jsi to rozchodil a hlavně že to nestálo takový ranec jak to na začátku vypadalo! Fakt to chce neházet hned flintu do žita a řešit problém! Jo a také to chce trochu štěstí, což v Tvém případě byl dobrý mechanik. 

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- hanyz
- Nováček
Re: Závažný problém s motorem
Zdravím a prosím o radu. Při nastartování studeného motoru motor chytne ale jede jako by na tři válce celé auto se pořádně od toho klepe, nejde přidat plyn je to pořád velice nepravidelné prostě je to nenormální zvuk. Ihned to vypnu a znova nastartuji a je vše ok. Sice trošku kolísají otáčky ale na to jsem si už u studeného FOFO zvykl. Jinak pokud je motor teplý tak to chytne vždy ok bez problému. Kdysi mi to udělalo tak 1 x za měsíc a ted každý den. děkuji help
Focus combi Ghia 1,6 r.2000, LPG Landi-Renzo
- hanyz
- Nováček