alarm pripojne body
- bluetoooth
- Junior
Re: alarm pripojne body
Takze ja som to cele pripojil priamo na kable ktore boli pri GEM - proste som to zmeral a zapojil - problem je iba kufor ktory ma opacnu logiku ako dvere - ale to vyriesim invertorom.
Farba kablov bola zhodna so schemou ktora sa tu potuluje - Dvere su tak ako hovorite - 3x spolu a vodicove su samostatne.
Pri vymene blatnika vyriesim umiestnenie zalohovej baterie + prednu kapotu...ale to najskor za 2 tyzdne.
Farba kablov bola zhodna so schemou ktora sa tu potuluje - Dvere su tak ako hovorite - 3x spolu a vodicove su samostatne.
Pri vymene blatnika vyriesim umiestnenie zalohovej baterie + prednu kapotu...ale to najskor za 2 tyzdne.
- tino3
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jimi-m,diky za navod dost mi pomohol pri montazi,len u mna boli trocha inak pozapajane dverne spinace,ale som to zvladol v pohode.Otvaranie kufra dialkovým nema chybu 

- jimi-m
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Neni zac, rad se podelim o zkusenosti... je ale fakt divne ze kazdy Focus to ma zapojene trochu jinak... 

- canndale
- Zkušený
kazdy je jedinecny

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
- bluetoooth
- Junior
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu, kterej kabel je na kufr? Mám alarm s da. startem a jediné co mě chybí je zapojit kufr jenže nevím na kterej kabel.
Prosím o radu
Prosím o radu
- bluetoooth
- Junior
Ak si spravne spominam je to cierny, zlty alebo zltocierny 
Mam to priamo z tlacitka - zamerane
.

Mam to priamo z tlacitka - zamerane

-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No právě když jsem to zkusil přímo s tlačítka tak jsme vyhodil pojistky na alarmu. Ten má na kufr 12V. Takže nevím.
stále nemám zapojené nevím si s tím rady a přitom je to taková kravina. Kdyby věděl někdo jak poradit budu moc vděčnej.

- bluetoooth
- Junior
Este moze byt jedna vec - pokial ti spina alarm otvaranie do 12V alebo |GND neviem - ale tipujem ze to bude v tom - skus si to zmerat merakom a podla toho uvidis - myslim ze ja som koli otvaraniu kufra musel riesit upravu na DPS alarmu - iba som preskrabal kontakt relatka.
Aky mas alarm? Daj k tomu manual a pozriem na to
Aky mas alarm? Daj k tomu manual a pozriem na to

- canndale
- Zkušený
Werakulus: moj alarm mal v sebe prepinac na napatie spinanie kufra, ci sa spina na GND alebo na 12V, to treba nastavit, pripadne tam pridat relatko navyse, ktore bude spinat na zem
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Small CX3
- Pavel Bečvář
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Fokusáci mám velkou prozbu
Nemáte náhodou někdo zkušenosti kam zapojit otřesové čidlo k alarmu_
Mám or. alarm+centrál na dálku Ford Focus .rv1999
Dík za radu.
Pavel

Nemáte náhodou někdo zkušenosti kam zapojit otřesové čidlo k alarmu_

Mám or. alarm+centrál na dálku Ford Focus .rv1999
Dík za radu.

Ford Focus combi 1,8i 16V Zetec 115PS. 1999rv. zelená metal. alu.or15 Ford.
pavel.becvar@tiscali.cz
pavel.becvar@tiscali.cz
- kasio
- Nováček
Umíte mi někdo poradit?
1. Mam problem se zapojeni dvernich spinacu a spinace kufru. Po zapojeni jakeholiv tohoto vstupu a nasledne aktivaci alarmu se vyvola poplach. Zapojoval jsem to primo u centralni jednotky GEM u spolujezdce. Kabely jsou spravne - nekolikrat overene. Primo na spinaci dveri jsem zmeril, ze cerny drat je opravdu pripojen ke kostre a druhy (napr. cernozluty) ke GEM. Po zavreni dveri dojde k rozpojeni. Ale take jsem zmeril, ze mezi odpojenych kabelem (v tomto pripade cernozlutym, ktery neni primo spojen s kostrou) a plusovym polem je take napeti (12V). To zrejme zpusobuje chybnou detekci zavrenych dveri. Je to stejne u vsech dveri i u kufru. Jak toto resit, urcite to neni jen u meho auta???
2. Nevite kam pripojit okruh pro dovirani oken? Auto tuto funkci ma. Po pridrzeni zaviraciho tlacitka na originalnim dalkovem ovladaci se okna dovrou. Prodlouzenim zaviraciho impulzu toho nedocilim - podrzenim klicku v zamku dveri se okna nedovrou.
Nemate nekdo popis jednotlivych vstupu a vystupu GEM? Nikde jsem kompletni nenasel.
1. Mam problem se zapojeni dvernich spinacu a spinace kufru. Po zapojeni jakeholiv tohoto vstupu a nasledne aktivaci alarmu se vyvola poplach. Zapojoval jsem to primo u centralni jednotky GEM u spolujezdce. Kabely jsou spravne - nekolikrat overene. Primo na spinaci dveri jsem zmeril, ze cerny drat je opravdu pripojen ke kostre a druhy (napr. cernozluty) ke GEM. Po zavreni dveri dojde k rozpojeni. Ale take jsem zmeril, ze mezi odpojenych kabelem (v tomto pripade cernozlutym, ktery neni primo spojen s kostrou) a plusovym polem je take napeti (12V). To zrejme zpusobuje chybnou detekci zavrenych dveri. Je to stejne u vsech dveri i u kufru. Jak toto resit, urcite to neni jen u meho auta???
2. Nevite kam pripojit okruh pro dovirani oken? Auto tuto funkci ma. Po pridrzeni zaviraciho tlacitka na originalnim dalkovem ovladaci se okna dovrou. Prodlouzenim zaviraciho impulzu toho nedocilim - podrzenim klicku v zamku dveri se okna nedovrou.
Nemate nekdo popis jednotlivych vstupu a vystupu GEM? Nikde jsem kompletni nenasel.
- gagarin111
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jimi-m píše:Jestli muzu prispet se svou troskou do mlyna.... navod na montaz alarmu -> http://vbrne.net/
pokud to nebude fungovat, tak potom je dalsi odkaz zde: http://jimi.vbrne.net
perfektny navod velmy my pomohol a ulahcil trapenie DAKUJEM!!
- Pavel Bečvář
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ahoj lidi ...
malej dotázek, neřešili jste někdo kam poslat (+)z alarmu aby se po zamčení auta automaticky dovřeli okna??
mám dodělávanej alarm Magicar..
Díky všem
malej dotázek, neřešili jste někdo kam poslat (+)z alarmu aby se po zamčení auta automaticky dovřeli okna??
mám dodělávanej alarm Magicar..
Díky všem

Ford Focus combi 1,8i 16V Zetec 115PS. 1999rv. zelená metal. alu.or15 Ford.
pavel.becvar@tiscali.cz
pavel.becvar@tiscali.cz
-
- Nováček
Kde na FFI 1,8 TDDI r.v. 2002 najlepsie v kabine najdem alternatorovy kabel, ktory sluzi alarmu aby vedel, ze je motor nastartovany?
Ford S-MAX 2019 2.0 ECOBLUE 140 kW, 8 st. automat
Ford Fiesta 2007 1.25i 55 kW
bol: Ford Galaxy 2004 2.8 V6 150 kW LPG, 5 st. automat (predany 23.4.2024)
bol: Ford Focus kombi 2002 1.8 TDDi 66 kW (predany 16.11.2017)
Ford Fiesta 2007 1.25i 55 kW
bol: Ford Galaxy 2004 2.8 V6 150 kW LPG, 5 st. automat (predany 23.4.2024)
bol: Ford Focus kombi 2002 1.8 TDDi 66 kW (predany 16.11.2017)