Chlapi pred tim co tu predvadite klobouk dolu, ja mam mnohem skromnejsi plany. Potrebuju jen utlumit ten plastovy prouzek nad madlem prednich dveri (u drazsich verzi je to calouneny) a chtel bych se zeptat jestli se to da jenom nejak vycvaknout, nebo jestli je potreba sundat cely oblozeni dveri, tak jak to popisujete v tech vasich navodech.
Taky bych měl jeden dotaz, který přímo nesouvisí s tlumením, ale s tím "tapecem". Jsou na něho použity dvě barvy (vesměs černá a šedá). Jde to ještě nějak rozdělat, aby ty černé části šly úplně vyndat nebo to je nějak slepené nebo v kuse ... Díky
Ford Focus Combi II, 1,6 benzín + LPG (74 kW), 6/2006, Blue Tonic
no v te akci to prave vychazi ze usetris ted nevim zda 1000,- nebo dokonce 2000,- na te sade od Dynamatu, + k tomu jeste sleva pro clena "partnerskeho" tuning klubu A nebylo co resit
Tlumil jsem z duvodu aby to fakt uz zahralo (predni komponentni repro Alpine SPS-171A, redukce vyrezane z MDFky, predni repro pohanene pres zesilovac). Zvukove to slo hodne kupredu- zadne vrzajici plasty a dily, krasne basy..doporucuji tlumit, nelituju penez a casu investovanych do tohoto upgradu
Kluci, nemáte někdo výkres té redukce z MDF desky? Je to lepší než plastové redukce za těžké prachy. Já jsem bral Vibraflex na vnější plech a na zakrytí Sikadamp, protože má rozměry 80*20cm a dveře jsou cca 78*58 což jsou přesně 3 pláty bez většího ořezávání apod.
vezmi stary reprak z focusu obkresli ho na karton, do toho prikresli pozadovany reprak co chces namontovat, tusim ze jsem na sirce pridal asi 2cm aby mi zbylo nejake "maso" a nerozpadlo se to, vystrihni a sablona je hotova..
plastove stoji zbytecnych 300,- a jeste to bude to horsi nez kdyz obetujes chvilku casu a vyrezes si je