V sobotu v Kauflandu u nas jsem se schvalne dival:Jairo píše:Uz som ho konecne kupil...na jednej benzinke mali posledny kus.To je asi teraz pred zimou nedostatkovy tovar
hustomer elektrolytu 49,-
hustomer chl. kapaliny 39,-

Ja jsem chtel v mototechne hustomer na elektrolyt, debil mi dal na chladici kapalinu, takze jsem vyhodil cca 80,- Pak jsem si koupil za 99,- na elektrolyt a pri vytahovani plovaku s tim zas... molitanem jsem rozdrtil spicku, takze mi to ted meri buh vi co, kdyz kousek skla chybi. V Kauflandu byla akce za 39,- tak jsem po tom patral a posledni kus co meli, byl hustomer chladici kapalinypelen píše:V sobotu v Kauflandu u nas jsem se schvalne dival:Jairo píše:Uz som ho konecne kupil...na jednej benzinke mali posledny kus.To je asi teraz pred zimou nedostatkovy tovar
hustomer elektrolytu 49,-
hustomer chl. kapaliny 39,-
Ten co jsem koupil ja mel zase ten merak vevnitr tak narvany, ze jsem ho dostal ven, az kdyz ta trubicka praskla. Stal stejne a byl z Hornbachu. Hustomer na ho*noFOCKI píše:to Ahmed :
mno, já už v kaufu ty hustoměry kupovat teda nehodlám. Sháněl sem hustoměr jak na baterku tak na chladící kapču, výsledkem mého snažení je, že jsem sice sehnal jen na elektrolyt, ale pri nasazování té debilní gumové špičky, se mi rozdrtila skleněná trubička. nejdřív jsem myslel, že jsem lopata,ale pak se ukázalo, že ta gumová špička byla o dost širší než ta trubička...naštěstí stála jen 49 kč, ale radši koupim nějakou, co se už nemusí skládat a klidně i za kilčo. holt chybami se člověk učí
Ja jsem prave u toho na elektrolyt rozmackl tu trubicku, co je na plovaku. Pak az jsem se nasral, sundal tu gumu a vytlacil to z vrchu.swm píše:Ten co jsem koupil ja mel zase ten merak vevnitr tak narvany, ze jsem ho dostal ven, az kdyz ta trubicka praskla. Stal stejne a byl z Hornbachu. Hustomer na ho*noFOCKI píše:to Ahmed :
mno, já už v kaufu ty hustoměry kupovat teda nehodlám. Sháněl sem hustoměr jak na baterku tak na chladící kapču, výsledkem mého snažení je, že jsem sice sehnal jen na elektrolyt, ale pri nasazování té debilní gumové špičky, se mi rozdrtila skleněná trubička. nejdřív jsem myslel, že jsem lopata,ale pak se ukázalo, že ta gumová špička byla o dost širší než ta trubička...naštěstí stála jen 49 kč, ale radši koupim nějakou, co se už nemusí skládat a klidně i za kilčo. holt chybami se člověk učí
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti