linki píše:Tome, snad nebude takový počasí jaký máš na svým avataruJestli jo tak musím přibalit řetězy
 Doufam, ze takovy nebude, ale retezy vozim sebou furt clovek nikdy nevi...
 Doufam, ze takovy nebude, ale retezy vozim sebou furt clovek nikdy nevi...  Asi tu fotku musim zmenit, vypada to uz na opravdovy jaro
 Asi tu fotku musim zmenit, vypada to uz na opravdovy jaro  

linki píše:Tome, snad nebude takový počasí jaký máš na svým avataruJestli jo tak musím přibalit řetězy
 Doufam, ze takovy nebude, ale retezy vozim sebou furt clovek nikdy nevi...
 Doufam, ze takovy nebude, ale retezy vozim sebou furt clovek nikdy nevi...  Asi tu fotku musim zmenit, vypada to uz na opravdovy jaro
 Asi tu fotku musim zmenit, vypada to uz na opravdovy jaro  

Pokud jedeš po dálnici.
 Pokud jedeš po dálnici.
 Ale bojím se, že mě zašlapate takového malého a chudého prcka
 Ale bojím se, že mě zašlapate takového malého a chudého prcka   
  Ale určitě to ještě nevím.
  Ale určitě to ještě nevím. Alespoň jsi už napsal hromadu příspěvku
 Alespoň jsi už napsal hromadu příspěvku 

) bude vic, prvni sraz jsem absolvoval pred dvema tydny a i pres to, ze jsem tam byl regulerne nejmladsi, tak si nemuzu stezovat, vsichni me prijali v pohode (kdo ne, tak se ozvete!!
 ) bude vic, prvni sraz jsem absolvoval pred dvema tydny a i pres to, ze jsem tam byl regulerne nejmladsi, tak si nemuzu stezovat, vsichni me prijali v pohode (kdo ne, tak se ozvete!!  )
 )
 /
 / 

napadu motokary s Davefocusem jsem se po 100 letech obevil. Ale jelikoz jsem vedel ze nebudu mit cas, tak jsem to "hodil" na Davefocusa (dik Dave
  napadu motokary s Davefocusem jsem se po 100 letech obevil. Ale jelikoz jsem vedel ze nebudu mit cas, tak jsem to "hodil" na Davefocusa (dik Dave   ).
 ). 

samozřejmě už jseš na seznamuvincezo píše:přibrali byste nováčka, který by se možná rád poprvé přidal?

no konečně ja jsem myslel že už nejseš mezi živýmipepson píše:Zdar vsici, tak jako spoluporadatel a "stvoritel"napadu motokary s Davefocusem jsem se po 100 letech obevil. Ale jelikoz jsem vedel ze nebudu mit cas, tak jsem to "hodil" na Davefocusa (dik Dave
).
Kazdopadne:
1. po dalnici to sice bude, ale je to po neplacene casti - dalnicni znamka neni treba..
2. co se tyce spanilky, myslim ze to bude solidni strudlik - kazdopadne uvidime jak vyresit "neroztrhani" kolony
3. zkusim jeste obednat dalsich 8 jizd, jelikoz mame 2x8 (zastavim se dnes v M-palaci, takze dam brzy vedet jak to bude s tema dalsima jizdama)
PEPSON

čím víc tim lipdeejaayy píše:No jasně,já jsem taky nováček a taky jedu poprvé.
Určitě,ho přiberem,že Davefocus?
Jo ty jsi z Ostravice,to bychom se mohli někde domluvit a jet společně.Třeba v NJ.Pokud jedeš po dálnici.
 jasně že jo
 jasně že jo 

.
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů