facebook je dobry nastroj pro kontakt s vzdalenymi prateli, ale neni to nic pro toho kdo neni schopen oddelit realitu od sítě. Ti se potom snadno stanou závislí... Pro normální lidi je to ale pohoda...
Ford Focus Hatchback 1.8 TDDi Trend, 66 kW, r.v. 2001, Made in Germany Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..
taky tam jsem - dobre pro udrzovani kontaktu s byvalymi spoluzaky, kolegy atd. Ale ze bych psal co kazdou chvili delam atd., tak to ne. V praci mame fb stejne zakazany... ALe tak 1-2x tydne se tam objevim
Ford Focus II CombiGhia, 1.6i Ti-VCT 85 kW, 2/2006
Ač jsem povoláním "ajťák", vždy jsem se podobným blbostem vyhýbal - vystačil jsem si s ICQ a mailem ... ale pak jsem potkal spolužáka ze základky a říká mi:
- Dojdeš na sraz?
x Jaký sraz?
- Je to na Facebooku, jsme tam celá třída.
x Jaký Facebook?
- Jééé ...
No a od té doby jsem tam taky Na kontakty se spolužáky a starými známými je to určitě super věc, ale že bych tam musel být 12hod. denně, tak to zase ne.
Ford Focus II 1.6 (74kW) Trend, 5dv.hatchback, 03/2007, Fotogalerie.
já to tam stejně chápu asi jen z 5ti%
Pořád tam do mě někdo šťouchá, nutí mě lízat nějaký lízátka a posílá imaginární plzničky. Jde mi z toho hlava kolem
jj, to si treba upravit k obrazu sveemu
Po case som to ja obmedzil, ignorujem vsetky kvizy, aplikacie (akurat poker som si zas nahodil), pozvanky a pod. a mam to len na kontakt, chat a pozeranie fotiek kamosov.