na to trebalo mysliet pri zaškrtavaní položiek na objednávke..určite by to bolo lacnejšie ako to teraz dorabat..ako som ti už napísal pri auto klime, da sa všetko, len treba mat peniaze

len si daj pozor aby si nevrazil do dovybavenia viacej penazi ako za nove autotompec píše:Je mi jasné jak to vypadáKoupil jsem to už jako hotové auto. Původně jsem uvažoval že koupím rok starý fofo II s veškerou výbavou, ale pak jsem dostal nabídku na úplně nový fofo II FL 08 trend. Rozdíl v ceně byl minimální a nové je nové. Měl jsem i trochu strach, aby to třeba nebylo auto z povodní. A to nové bylo finančně výhodné. Nechci to všechno dodělat najednou, ale spíše postupně jak budou penízky. A taky z toho budu mít větší radost ne ?
než kdybych to všechno zaškrtal a pak vyzvedl hotové . . .
Jsem majitelem Fordu krátkou dobu, ale teď v době dovolených a jiných dlouhých výletů začínám o tempomatu uvažovat. Nevím co by to u mého Maxíka obnášelo. Pokud máš Foki chuť, můžeš o tom popřemýšlet a já ti pokusného králíka přistavím.foki píše:nechces byt pokusný kralik ? pocitam tak do 5ti tisic pokud by to slo jak myslim
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti