presne tak, prva zatacka bude velmi zaujimavayozefb píše:s tym prednym kridlom to vyzera, ze polovicka jazdcov skonci v boxoch este v prvom kole
Formule 1 - F1
- mario
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
-
Marex
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Re: F1
Me tez ne, ale kdyz se to pak ukaze v zavode tak me to primo ser*. Ja nemam sveho "oblibeneho" favorita - mozna Kubica mne prijde nejvic poctivy co se tyce poctivosti pri zavode, ale ani zadneho negativne oblibeneho...jen si proste synek zkazil moje sympatie svym stylem.... Ono priznejte vsichni, ze co se tyce minule sezony, tak tam neslo jen o nahodu, ze zrovna nedobrzdil zatacku, ten jeho natlak, predjizdeni v zatacce, kde je predem jasne, ze se tam nevleze - pohodka pere to tam...pak se divi, ze dostane penalizaci - vsechna cest jeho umeni, ale jestli je opravdu tak dobry, tak tvrdi jeho podpurci, tak at to dokazuje stylem -
fair play 
- yozefb
- Pokročilý

mne sa prave toto paciMarex píše:...predjizdeni v zatacce, kde je predem jasne, ze se tam nevleze - pohodka pere to tam...
furt lepsie ako sa vozit 10 kol za niekym. Niektori jazdia jak baletaci.
Ale ok vacsinou sa to asi viac vyplati pri konecnom suctovani, ale clovek umrie od nudy.
Focus 1.6 16V HB 2003 silver
-
ORBman
- Junior

Myslím si, že Hamilton (ačkoliv nejsem jeho fanoušek a není mi sympatický) je skutečně velice dobrý jezdec (hodně dělá taky to, že McLareny byly v 2008 nejlepšími monoposty na roštu) a takový to "bezohledný" styl jízdy (všechno nebo nic) je pro špičky F1 typický (Senna, Schumacher...). Sice to občas může skončit kolizí/penalizací, ale jezdec si zase vybuduje větší respekt a v budoucnu může počítat s tím, že soupeř mu s větší pravděpodobností pro jistotu nechá místo. F1 je velice tvrdý a bezohledný sport, o nějakém fair-play se tam snad ani mluvit nedá.Marex píše:... predjizdeni v zatacce, kde je predem jasne, ze se tam nevleze - pohodka pere to tam...pak se divi, ze dostane penalizaci - vsechna cest jeho umeni, ale jestli je opravdu tak dobry, tak tvrdi jeho podpurci, tak at to dokazuje stylem -fair play
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- mario
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele: