Jsem z toho našeho Fofa úplně mimo, během roku jsme do něj nasypali spoustu peněz a teď asi to čerpadlo. Nevíte někdo, kolik stojí ty rozvody? Já jen co nás ještě může potkat po tom čerpadlu. Mám pocit, že víc jsem v servise, než jezdím...

Už jsem to opravilTáňa píše:To poslední "tady" mi píše, že nemám přístup.
Táňa píše:Díky vytisknu a dám někomu, kdo to snad opraví. Auto zítra odtáhnou do servisu a dají na diagnostiku, pak budu chytřejší. Jen mně mrzí, že jsem na toto fórum nenarazila před koupí auta. Už jsme měnili poloosy, tyčky stabilizátorů, termostat, domeček před termostatem, baterii..., a teď asi to čerpadlo a kde jsou rozvody? Takže nevím nevím , jestli se mi do toho bude chtít dát tolik peněz. Když to sečtu, tak jsme měli nové auto.![]()
Ale tieto veci su normalny spotrebny material ako aj napr brzdy. No a neviem ake nove auto by si kupila, aj ked spocitas vsetky investicie. Jaaaaaaaaaaj sice aj Dacia je auto, to je pravda.foki píše:takze pro potencialni kupce , kupujte dal levna auta at mechanici maji co delat a z ceho zit .Táňa píše: tyčky stabilizátorů, termostat, domeček před termostatem, baterii..., Když to sečtu, tak jsme měli nové auto.![]()
![]()
![]()
jamaka asi potvrdi , ze kolego ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti