hm.. pravdupovediac mne to tiez trochen vadí ked ide oproti nejaky xenon, hlavne ked je mokrá cesta
ok.. tak uz ma to tolik teda neštvezewl píše: Kdybych vyjel na silnice 1x za tyden, tak me to tolik stvat asi nebude,
Něco takového? Asi paraboly a moooc kelvinů !!!zewl píše:Quickie: ono poznas xenony a xenony. Kdyz proti tobe jede borec s origo xenonama, nebo ten, ktery je ma spravne serizene, tak te neoslnuje, pouze poznas na barve svetla, ze to je xenon. Ale pak jedes a proti sobe vidis pouze dve bila slunka, to je pak panecku paradickaKdybych vyjel na silnice 1x za tyden, tak me to tolik stvat asi nebude, ale za volantem sedim denne a zejmena za tmy, tak me to dokaze rozhodit
Psal jsem to výše, odpojím, dám halogenky...k tomu otevírání. já jsem dělal autoškolu na Felicii, která měla takovou páku na otevření kapoty a ať se dívám sebevíc, v mojem FoFu taková páka neníjamaka píše:Tvoje auto nesplna technicke podmienky osvetlenia vozidla. ak vies tuto zavadu odstranit na mieste, tak pokutu nedostanes, ak nevies - pokuta ta neminie. k otvaraniu kapoty - pokial viem, v autoskole je tusim stale technicka cast, takze tiez slaba vyhovorka.
A ve Ford Focus? Když mám vývojky H7R a vím, jak se používá kolečko sklopení světel?jamaka píše:ale tieto debilne xenony v roznych vrakoch ma privadzaju do zurivosti
To je chválihodný, jelikož asi tak 3/4 lidí netuší, že tam to kolečko vůbec je. Jezdit v noci je očistec.ihrdlick píše: vím, jak se používá kolečko sklopení světel
to nebylo mysleny proti tobe, proste jenom konstatovani faktuQuickie píše:ok.. tak uz ma to tolik teda neštve![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti