kde si vyčítal,že ford doporučuje plnu syntetiku ked ani origo formula od fordu nieje?
vieš čo by bol naj? si prečítat par listov tohoto vlakna a všetko snad pochopíš..
Kdyz to nema certifikaci Ford, jeste neznamena, ze je to spatny olej. Jak se dale zminujes o klasifikacich a uvadis prehledny odkaz, tak Ti netreba moc vysvetlovat. Staci, kdyz Tvuj olej bude mit specifikaci API ACEA stejnou nebo vyssi nez pozaduje vyrobce motoru. Klasifikace urcuje kvalitativni hodnoty oleje.Depena píše:A to se jako zadře když to nemá specifikaci ford nebo co se stane?
mirisek píše:čaute všichni.dnes jsem byl v servise co dělají Fordy,ptal jsem se na olej 5w30 a řekli mi,že mají origoš Forďácký a stojí 400,-/1l..na netu jsem našel Ford olej Formula 5l/800,-,tak si říkám co to mají za olej že stojí tak moc?
mirisek píše:no právě že jsem se ptal ještě jednou,jestli je ta cena za 1l a on že jo.ještě jsem se ptal v autokelly a tam mají 5w30myslím mogul za +-400,-/l,tak fakt nevím,kde je chyba.
ja to pochopil, ze jde o autorizovany Ford servis.. Pokud to nebyl Ford, tak to pak jomirisek píše:no právě že i ten v tom forďáckém servise na mně hleděl jak vyoraná myš,když jsem mu řekl že chci olej Formula....
Asi ses přepsal, škodu dělají zákazníkům, for-y jsou ceny olejů: Mogul za 400 Kč mají dražší, než litrovky v krámě.mirisek píše:není to origo Ford servis!! je to servis který dělá jen škodu a ford.
Primo fotdackej olej sezenes asi opravdu nejlepe v autorizovanem servisu Ford, ted jsem prave bez auta (je na vymene)mirisek píše:no jo,ale i tak,ne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti