hmm,to je pravda,ale potom tych 44 predchadzajucich stran nema vyznam,lebo ich nikto aj tak necita/cita poslednu aktualnu a mozno este predchadzajucu stranu/a zada otazku trebars zo strany 20 a na nu sa opät pokracuje a tak to ide dokola.navrhujem permanentne premazavat,nech teda piseme stale aspon akoze nieco nove si robim uz z toho vaznu prcu
Ale tohle je klasika na všech fórech, který navštěvuju - rybářských nebo cyklistických.
Určitě to chce trochu tlumit snahy dávat stále stejné nebo podobné dotazy, ale vždy je možnost neodpovědět - podle mě většina lidí stejně tu hledanou informaci znovu zopakuje - protože opakování je matka moudrosti............
To Pithy18: Docela jsem koukal, co tam máš za motor, to je z novýho Focuse a ještě čipovanej? Jinak si to nedokážu vysvětlit, v roce 1999 se tam přeci ještě 2.0 TDCi nedával
No mě právě taky ne V novym focusu je 2.0 TDCi se 136 koníkama a navíc k tomu dávaj 6-ti kvaltovou převodovku, takže v roce 1999 mi těch 179 koní připadá trochu unreal. No uvidíme, co nám napíše majitel...
zdravím, nastal čas na výměnu oleje a chci tam dát shell helix plus 10w40, jde mi o to jestli dle vašeho názoru vadí že nemá specifikaci ford, do teď tam byl mobil 10w40.
samozrejme,že vadi,ako možeš mat vlastne taku otazku?
nieje nahodou helix long life?
vyberaj len oleje ,ktore splnuje to,čo ford požaduje..specifikace najdes na predoslych strankach
Helix to si ho vyhrál v tombole či co Shell platíš jen značku nic víc nech tam mobil A1/B1 nebo Divinol chceš ušetřit di do Halfordsu tam je olej pro Ford za 750kč 5L
Není to long life a mobil co tam mám do teď specifikaci A1/B1 nemá. Ford doporučuje syntetiku ale tu bych do vyběhaného motoru /170k km/ nedával zvlášť potom když předtím tam byla polosynt. Ten mobil co tam mám doteď to tam dal mechanik a specifikaci ford to taky nemá. Spíš než co ford doporučuje pro funglovky mě zajíma esi tam někdo máte shell a jaké zkušenosti s tím. A to se jako zadře když to nemá specifikaci ford nebo co se stane?