mirolm píše:Zdravim , jedneho dna som mal problem ,tak ako viaceri s vas, nastartovat svojho Focusa. Motor tocil ale nie a nie naskocit. Poobede som to skusal znova a zazracne naskocil na prvy krat. Odvtedy startuje bez problemov. Zasiel som pre istotu ku znamemu na diagnostiku a zapisana bola nasledovna chyba:
SEKUNDARNY OBVOD PALIVOVEHO CERPADLA - vysoky signal
Neviete mi poradit co to je za chybu? Je zle komplet cerpadlo? Co presne je sekundarny obvod?
Dakujem za vase rady.
Palivové čerpadlo
-
- Test driver
Re: Palivové čerpadlo
- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivové čerpadlo
Mám takovej problém. Auto mi v zimě špatně startovalo, tak jsem nechal vyměnit svíčky - dvě byly mrtvý a jedna jen tak tak.. Jenže to nevyřešilo problém a auto pořád špatně startovalo.. Motor točil, ale nechytnul, na druhý pokus se rozblikalo žhavení a na třetí nastartovalo. Šel jsem na diagnostiku a tam mi řekli, že je to čerpadlo. Teď jsem vypozoroval, že když auto stojí čumákem z kopce, tak chytne ráno na první drbnutí. Jak stojí rovně nebo čumákem nahoru, tak až napotřetí. Čím by to mohlo být? Nějaké těsnění nebo něco podobnýho? Nechce se mi měnit čerpadlo, když jinak funguje v pohodě. Díky