Tady u nás cena LPG (okr.Nymburk ,M.B., Praha,) od 15,30 - 17,20kč/L.hanyz píše:nestrašte s takovýma cenama u nás je 12,60 a mají ho tak všichni a už asi půl roku, doufám že to budou stále tak držet.

Dovolím si nesouhlasit.Ahmed píše:Dle meho nazoru velky minus, ze nemuzes do podzemnich garazi, ktere se ted celkem hodne rozsiruji ...
Doufám, že jsem to jenom špatně pochopil.Bery píše:S tema podzemníma garážema!!! Kamarád má taky forda na plyn a má tam tlačítko kterým přepne benzín nebo plyn!!!!!!! Když jsem to řídil tak jsme jeli normálně na plyn a když jsem chtěl přdjíždět tak jsem akorát zmáčknul tlačítko,přeplo se na benzínpředjeli sme a zase jsem tam frknul plyn!!! Funguje to takhle všude?? nebo jak? Někdo tady říkal že se plyn zapne až při vysokých otáčkách
To přepínání je podle mě lepší,když potřebuju na dálnici 180km tak tam frknu benzín a jedu,nebo při předjíždění,a zase ve městě si tam dám plyn a ať sou kolony,mě je to ukradený
![]()
A máte někdo vytipovaný dobrý prodejce?? abysme se při koupi a instalaci nespálili.
To je individuální rozhodnutí každého. Šel jsem do toho před měsícem a tak můžu nabídnout jen první dojmy.jhasa píše:AHoj,mám 1,8i,16V ZETEC kombi, r.v 99.Přemýšlím o přestavbě na LPG,ale každý mě zrazuje.problém s ventily.Zde jsem se dočetl o nějakém mazání flashlube.Je to nutné a montují to automaticky při přestavbě? Jaký typ plyn.zařízení je nejvhodnější,poraďte.Jára
Myslím, že tam mám přesně tohle:ondris píše:stin,
cize ty tam nemas sekvencne vstrekovanie?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti