Ahmed píše:Tak snad to bude jenom nějaké čidlo. Doufám, že uspěješ, ale i kdyby ne, tak ti p. Dudík aspoň nerozerve peněženku tak jako Ford

Zdravím Tě, Ahmede! Včera jsem konečně navštívil (v Opavě-Kylešovicích) p.Dudíka a měl jsi úplnou pravdu. Pan Dudík,nejenom že mi tzv. " neudělá v žádném případě vítr v mé šrajtofli ",(protože 1 hod. práce u něj vyjde na pouhopouhých 200,-Kč !!!),ale také mi absolutně přesně diagnostikoval mou závadu motoru,kterou mi později,(až sežene patřičné,nově objednané díly) na počkání za 1 jediný den odstraní.

A dle své včerejší (byť jen krátkodobé) zkušenosti veškerého jednání s p.Dudíkem musím opravdu uznat, že " tento chlapík je opravdovým mistrem svého oboru ! "

Nejen,co se týká jeho technických znalostí a praktických dovedností,ale globálně vzato vůbec, i co se týká jeho přístupu k lidem -jakožto ke svým potencionálním zákazníkům.Je to fakt paráda,radost a čest s ním jednat !!! A na základě již výše zmíněného jsem se už definitivně rozhodl,že s veškerými budoucími,(případnými) závadami,(pevně doufám ale,že po jeho zásazích hned tak brzy další závady nebudou

) budu jezdit jen a jen už pouze k němu !!!
Ahmede, a jen tak pro pořádek a úplný závěr: Diagnostika poruhy mého motoru zní: " chybná funkce naklápění výfukové vačky ", v jejímž důsledku " můj miláček " nemá pořádný výkon a zátah motoru (jen pro připomenutí: 1,6 Ti-VCT 85 KW -115k) a následně také projevující se vyšší spotřebou pohonných hmot. Jinak celkově vyčíslené náklady na opravu (prozatím ještě neznám),ale p.Dudík mi slíbil,že po objednání a celkově provedené kalkulace opravy mé poruchy mi dnes odpoledne zavolá a výslednou částku mi poté sdělí,takže nechám se překvapit a později dám vědět,co a jak!

Zatím zdar Tobě i všem ostatním " forďákům,kteří navštíví " tento můj odkaz !