Ahoj, nevim, jestli se to tu uz nekde neresilo, ale chtel bych Vas poprosit o radu ohledne tohoto problemu. Nekdy, nepravidelne, se mi stava, ze z niceho nic pri jizde mi spadne rucicka tachometru na 0, v tomto okamziku je znat male snizeni plynu, auto pak ale jede nejakou dobu normalne, ovsem pak se stane to, ze vypadne na tachometru i digitalni ukazatel celkovych a okamzitych kilometru a to uz zacina byt zle, protoze chvili na to se rozsviti na pristrojove desce asi 3 kontrolky-mazani atd., myslim, ze ty same, co sviti pri startovani motoru a v tomto okamziku dojde k tomu, ze se vypne motor. Nepoznam treba ani tak to vypnuti motoru, jako spis to, ze se mi okamzite vypne servo, coz je pri projizdeni zatacky opravdu velmi neprijemne a kdyz zastavim, tak mam zhasnuty motor, takze usuzuji, ze se motor vypne a tim padem i servo. Musim tedy znovu natocit, pak tachometr nekdy jiz funguje jak ma, ale casto i tak ne, naskoci sice jiz pocitadlo kilometru, ale raficka tachometru stale nejde, az po ujeti urcite vzdalenosti tachometr zase z niceho nic naskoci. Servo jiz funguje normalne...mohl byste mi nekdo poradit, cim by tato zavada mohla byt zpusobena a jak ji resit? Mam Ford Focus, r. 99, hatchback, 1.8 benzin. Mockrat Vam dekuji za odpoved a omlouvam se, jestli se uz toto tema nekde resilo.
Cau Standa.
Zhasinani motoru (vypinani serva), neukazuje tachometr
- Standik84
- Nováček
Zhasinani motoru (vypinani serva), neukazuje tachometr
Ford Focus 1.6 16V, panther black, 6/2004
Ford Focus 1.8 16V, silver, 10/1999
- Standik84
- Nováček
Re: Zhasinani motoru (vypinani serva), neukazuje tachometr
Nikdo neporadí? Ani Foki?
Ford Focus 1.6 16V, panther black, 6/2004
- Jemar
- Zkušený
Tyhle příznaky vypadají na špatné čidlo tachometru. Víc o tom se dočteš tady, tady a tady. Je ale špatně přístupné a spoustě lidem se při demontáži rozlomilo.Standik84 píše:Ahoj, nevim, jestli se to tu uz nekde neresilo, ale chtel bych Vas poprosit o radu ohledne tohoto problemu. Nekdy, nepravidelne, se mi stava, ze z niceho nic pri jizde mi spadne rucicka tachometru na 0, v tomto okamziku je znat male snizeni plynu, auto pak ale jede nejakou dobu normalne, ovsem pak se stane to, ze vypadne na tachometru i digitalni ukazatel celkovych a okamzitych kilometru
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ted to ctu a asi opravdu cidlo tachometru
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :