Já měl po 3.5 letech 144t. Jo sem vůbec netušil že se daj na počítači zjistit skutečný kiláky. Ono se dá prej stočit kilák dolu dvěma způsoby, ale v 90% se to děje jen ubránim kiláků na tachu, ale v řídící jednotce je to pořád dle skutečnosti. Jen minimum prodejců si dá tu práci upravit řídící jednotku. Když mi tohle přijímací technik ze Škodovky včera u pivka řikal čučel jsem na něj jak cvok. Prej vůbec netušíme v čem jezdíme. Hlavně dovozci z ciziny to prej rádi dělaj. V německu má auto 320t a za tejden v Čechách už jen 120t. Moc jsem nerozuměl tomu co to mele, řikal že nejlíp se to zjišťuje u Fiatů, tam jen stačí vyvolat chyba (odpojit kabel) a hned to vyjede v kolika kilácích se to stalo. U nich na koncernovejch autech to prej taky jde, ale s Fordy nemá skušenost, ale optá se na to. Prej se mu dostalo do ruky Toledo 1.9 TDi a odešla tam součástka (už nevim co to bylo) která prej jen tak neodejde a zjistily že místo tachomerovejch 190t to mělo 660t.zewl píše:kua kdyz to tak vidim, jak u TDxi mate po 4 letech najeto 80.000 km apod., tak si pokazde rikam, co jsem to koupil za střepa, ze mel po 4 letech najeto 150.000 km
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů