Ještě bych asi měl dodat že jsem s ohledem na nájezd kilometrů a stáří vozidla celkem spokojen. Kilometry zřejmě odpovídají realitě, alespoń dle servisky při koupi a pozdější osobní návštěvě v autorizovaných servisech dle razítek. Nikde zatim památka po korozi a doufám že tak zůstane i po zimě a né jen této. Motoricky zatim bez problémů, snad jen že dvakrát za skoro dva roky nešlo za plynem, ale je to spíše elktronická závada, protože po opětovném nastartování problém okamžitě zmyzel. Krom běžnýho servisu ( rozvody, tlumyče, brzdy, filtry a náplně) měl problémy s klimoškou, kdy byla děravá trubka ke kompresoru, prosakoval spojkovej válec, bylo nutné poladit startér. Nyní mě trápí zeřjmě nějaké relé, protože mi nejde otvírání pátých dveří ani tlačítkem u volantu a ani dálkou. Zatim neni čas to nechat odstarnit. Myslim že mě tak do cca 15-30tis kilometrů čeká spojka, která už zabírá až nahoře a myslim že jde pomaličku do kytek. Jinak jsem naprosto spokojenej. pohodlí, jízdní vlastnosti, prostor a spotřeba jsou super. A těch 66kW mi vzhledem k mojí nátuře stačí a plně postačuje potřebám rodiny. Když mi hrábne mám Cordii