(mimochodem, je z roku 96 a palubní PC neskutečných 12 funkcí, kam se hrabe FoFo
  (mimochodem, je z roku 96 a palubní PC neskutečných 12 funkcí, kam se hrabe FoFo  ). Jinak ten průměr 7,9l se mi zdá v pořádku, pochopitelně záleží, kudy jezdili. Asi v redakci nenašli nic jiného, co by zkritizovali
 ). Jinak ten průměr 7,9l se mi zdá v pořádku, pochopitelně záleží, kudy jezdili. Asi v redakci nenašli nic jiného, co by zkritizovali 

(mimochodem, je z roku 96 a palubní PC neskutečných 12 funkcí, kam se hrabe FoFo
  (mimochodem, je z roku 96 a palubní PC neskutečných 12 funkcí, kam se hrabe FoFo  ). Jinak ten průměr 7,9l se mi zdá v pořádku, pochopitelně záleží, kudy jezdili. Asi v redakci nenašli nic jiného, co by zkritizovali
 ). Jinak ten průměr 7,9l se mi zdá v pořádku, pochopitelně záleží, kudy jezdili. Asi v redakci nenašli nic jiného, co by zkritizovali 

Já se držím dlouhodobě na 6,7 a jsem max spokojený.
 Já se držím dlouhodobě na 6,7 a jsem max spokojený.

1.2.2009 Pelen:takze dnes cestou do brna, spotreba -3,2 na 100km, podla mna celkom slusna, zachranilo ma, ze som nemal plnu nadrz (uz ju musim castejsie a castejsie vycerpavat) a nic sa mi neprelievalo z auta ako cestou do Olomouce, uz jsem z toho na prasky, nevite jak to vyresit?zewl píše:pelen: cekam, kdy prijde den, kdy ti bude nafta v nadrzi pribyvat
 dik Pelen
  dik Pelen 

Nebo by nám mohl konečně prozradit, jak repasoval ten svůj motor na hybridní pohon
 Nebo by nám mohl konečně prozradit, jak repasoval ten svůj motor na hybridní pohon 

Tak toto ma dostalo az k slzam, tak som sa uz davno nezasmialchmelko píše:1.2.2009 Pelen:takze dnes cestou do brna, spotreba -3,2 na 100km, podla mna celkom slusna, zachranilo ma, ze som nemal plnu nadrz (uz ju musim castejsie a castejsie vycerpavat) a nic sa mi neprelievalo z auta ako cestou do Olomouce, uz jsem z toho na prasky, nevite jak to vyresit?zewl píše:pelen: cekam, kdy prijde den, kdy ti bude nafta v nadrzi pribyvat
dik Pelen

Až mě dovedl k slzám
 Až mě dovedl k slzám  

)  a pak cesta víceméně po Hradci brzda plyn a spotřeba 7,93 !!! tak jsem spokojen (už se jen naučit jezdit v čas abych nemusel tak spěchat a jezdit rychle)
  )  a pak cesta víceméně po Hradci brzda plyn a spotřeba 7,93 !!! tak jsem spokojen (už se jen naučit jezdit v čas abych nemusel tak spěchat a jezdit rychle)  

Fokal píše:Chmelko zaperlil neskutečně
Až mě dovedl k slzám

Abych nebyl uplně OT, tak moje spotřeba je pořád kolem 10,5 až 11 litrů

a daj aj priemernu rychlost
  a daj aj priemernu rychlost   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů