Ventily se serizujou cca co 3 roky.Bery píše:![]()
Tak jsem dneska zaslech něco moc divnýho. Když jedu a mám to v nízkejch otáčkách tak se mi ozívá pří záběru z motoru takové klepání. Jen tak lehounce jako by to spíš cinkalo. Je to tak do 3tisíc,pak to buď zkončí nebo to přehluší motor. Nejvíc je to slyšet na štyřku při 2tisících. Abych nekec blbost ale příde mi to jako že písty nebo ventyli o něco klepou
Jestli to třeba nepotřebuje seřídit nebo tak?? Jinak jsem tohleto hledal ale nenašel,tak jestli to tady někde je tak se omlouvám že to tady hltím něčím co už tady je:(
Jo, to mi taky ten mechanik rikal. Kasli na to, jeste ti to moc neklepe. Pak jsem nechaval delat spojku a on nekam spechal, tak jsem to na neho vsechno vyhrknul a on teda ze to udela a pak mi rekl, ze 3 ventily byly bez vule... Klepani motoru ti ovlivni i kvalitni a nekvalitni nafta, takze pokud mas nejakou lepsi, neni to tolik slyset. Ano, stalo to cca 1000,- - jedna podlozka tusim kolem 160,- Kc Cena se odviji od toho, kolik podlozek se musi menit a kolik si kdo vezme za praci. Ve Fordu ti to udelaji tak za 2-3000,-, ne-li vice. Bez oleje se da taky jezdit, dokud se motor nezadre...pelen píše:Ptal jsem se u nas v servisu Ford na serizeni ventilu a rekli mi, ze mam jeste najeto malo (122000), ze maji na sluzebnim 250000 a bez serizovani. Serizovat mam prijit, az uslysim podobny zvuk jako ty Bery.
Nee, ja jsem se ptal, kdy mam serizovat ventily, on nastrazil ucho a rekl jeste to nechej a za mesic to udelal a stav se od jeho poslechu moc nezmenil.pelen píše:Ale tobe ti to uz nejakou dobu klepalo, tak jsi mel jit serizovat. Mi to zatim neklepe vubec.Ahmed píše:... Kasli na to, jeste ti to moc neklepe.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti