"zirafak" ma na svém Fokinovi 18x8 z STčka a zajímalo by mě jestli dělal nějaké úpravy kvůli těm kolům?
Sadnu bez akychkolvek uprav.Iba vsak doplnim,ze Ford pre vozidla Focus 2 a C-max odporuca pri prechode na 18" kolesa instalovat tzv.obmedzovace dorazov riadenia,aby ani v kritickych situaciach neprichadzalo ku kontaktu kolesa s podvozkovymi komponentami.Osobne a ani nikto z mojho okolia s 18-tkami vsak tento diel nedomontovaval.Z realneho zivota zatial uplne bez najmensich problemov.MK2 píše:No já si taky myslím že tam asi půjdou dát 18x8 ale nejsem si 100% jistý...![]()
"zirafak" ma na svém Fokinovi 18x8 z STčka a zajímalo by mě jestli dělal nějaké úpravy kvůli těm kolům?
Myslis zleMezulanek píše:Dal jsem na svýho Focuse kola AL 15 palců a gumu 205. Vypadá to dost dobře. V dokladech je 205 uvedená na 16. Já myslím, že 15 jsou akorát. Výška gum je 55. Už jste to někdo viděl?
Díky za informace, hned mám lepší náladuzirafak píše:Sadnu bez akychkolvek uprav.Iba vsak doplnim,ze Ford pre vozidla Focus 2 a C-max odporuca pri prechode na 18" kolesa instalovat tzv.obmedzovace dorazov riadenia,aby ani v kritickych situaciach neprichadzalo ku kontaktu kolesa s podvozkovymi komponentami.Osobne a ani nikto z mojho okolia s 18-tkami vsak tento diel nedomontovaval.Z realneho zivota zatial uplne bez najmensich problemov.MK2 píše:No já si taky myslím že tam asi půjdou dát 18x8 ale nejsem si 100% jistý...![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů