20-ky?
kto na tom bude jazdit?

mehturt píše:19-ky?
20-ky?
kto na tom bude jazdit?
Nejen kuli tobe sem o vikendu prohazoval kola (LP za PP). Kdyz sem je kupoval tak mi poslali stredici krouzek "presne" pro Fordy a taky mam jeho vnitrni prumer 63,4... Takze naboj Ford = 63,3, krouzek (v ramci zachovani pravidel tolerance) 63,4mm. Stejne kola tak nejak vystredis matkama ne? Houbelec tomu rozumim, ale kdyz ma matka kuzelovou plochu, a nebudu je dotahovat po jedne a hned na krev, tak budu mit kolo +- vycentrovane... Takovou podlozku podle me nesezenes (0,05 mm tlustou).albi.11 píše:pro Stehnak.dík kamo.jo jasny to celkem chapu jak vypadaj tydle podlozky ale jen si nedokazu představit jak by mohl takovej desetinovej kroužek vypadat.pac kdyz si predstavim kontrolni proužky na vymezovaní vule.a vem si ze ten kroužek musi mít tlousku 0,05mm pac ta desetina je na prumer a to bych ho tam pomalu musel nasazovat za tepla. A jeste bych se chtel zeptat jestli se to teda nemuze nejak vyvyklat kdyz tam budu mit tu desetinovou vuli a nebo je lepsi opravdu tam pro sichra dat nejakou tu podlozku???Ja si totiz neumim představit co by to mohlo mit za nasledky treba nejaka vetsi neshoda stredovyých prumeru.![]()
Je až neuvěřitelné, jak dobrý byl odhad když jsem ten příspěvek psal (1/2007)Mira píše:Na zimu jsem koupil Barum Polaris 2. 14" 185/65 - plechy.
A protože mám auto teprve 4 měsíce a koupil jsem to na 14" plecháčích s pneu Continental, který mají vzorek minimálně na 2 sezony tak holt budu jezdit na 14". Ale do budoucna chci ALU 15" - líbí se mi originál od Forda.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti