Mira píše:tak je dobře, že se fofíkovi "Otíkovi" dobře dýchá, ale z té ceny se mi kucká dech. můžeš rozepsat položky
já měl škubání, to samo jako ty, diagnostika u Forda: nula nula nic, ale zaplať .... rada nalezena zde na fóru, cívka i s prací 2600,- (u Forda) a pochybuji cenu za svíčky a kabely do uvedených 7tis.

Ahoj, dodávám opis faktury:
cívka - 3355 Kc
kabel II - ZETA - 482 Kč
kabel ZETA - 518 Kč
kabel IV - ZETEC - 482 Kč
kabel III - 371 Kč
svíčka (1 ks) - 123 Kč
a dál
diagnostika - 1115 Kč
montáž a demontáž cívky - 302 Kč
montáž a demontáž svíček (všech) - 402 Kč
Celková cena s DPH 7147 Kč

To, že byla diagnostika dělána cca před týdnem v jiném aut. servisu Ford s negativním výsledkem sme při předávce auta nahlásili. Nicméně servis ji provedl znova. Ad post nám bylo řečeno "že sme nedodali žádný výpis z diagnostiky, a že nám přece nebudou měnit díly, aniž by udělali diagnostiku." Tak jako nevím, co si mám o tom myslet. Asi že sme nesvéprávní jim sdělit, že diag. je negativní a potřebujou to mít napsaný na papířer

Takže sme si ji zaplatili podruhé během 14 dní

Výsledek byl ovšem překvapivě úplně stejný !!!!!
A celkově musím říct, že chování pracovníků v servise Ford - R. bylo z našeho pohledu velmi velmi zvláštní. Otíka sme tam dali proto, že tam byli schopni udělat opravu ze všech aut. servisů v Brně nejdřív. Nicméně, řekněme po pravdě, že do tohohle servisu už nikdy

Fodr Focus "Otík", 1,6 16 V 98.