Ty repráky tam budeš šroubovat až potom, s plechem na dveřích??
Ty výšky budeš uchycovat podobně jako já nebo jsi vymyslel něco lepšího...?
No nechám se překvapit....tak ať ti to jde pěkně od ruky

Jak se to vezme. Jedny dveře jsem rozdělal a vnější plech vytlumil už v pondělí. Zbytek jsem zvládnul o víkendu. Fakt jsem si dal a to jsem byl v neděli ještě na vodě. Večer už jsem byl hooooodně nasranýMilinko píše:To jsi zvládnul za jeden den?!....i s vytlumením předpokládám...to je dost dobrá práce a musela to být pořádná šichta.
Ty repráky tam budeš šroubovat až potom, s plechem na dveřích??
Ty výšky budeš uchycovat podobně jako já nebo jsi vymyslel něco lepšího...?
No nechám se překvapit....tak ať ti to jde pěkně od ruky
Takže jsem si našel trochu času a zkusím zalovit v paměti, jak to všecko vlastně vycházelo.Milinko píše:Ale jooo, zkusim si vzpomenout a spočítat to....
Ooops, to mě nejak uniklo,Merdy píše:Merdy má BRAX i ANS pěnu
Díky za rekapitulaci. Čekal jsem mnohem více, takže toto je dost přijatelné. Akorát se vyskytl problém: musím nejdříve sehnat nového Focuse. Byl jsem teď konečně na prohlídce po koupi a zjistili tam, že to bylo celé bourané (až mi bylo při koupi řečeno, že jen trochu zezadu), stříkané (i zrcátka), v motoru chybí sem tam šroub, jsou natržené a už i korozí postižené nějaké části, světla neoriginální, celá kasle šouplá, prahy prohnuté... Takže je více než pravděpodobné, že vibrace a rambajs mohl být způsobený i tím.Milinko píše:Takže jsem si našel trochu času a zkusím zalovit v paměti, jak to všecko vlastně vycházelo.Milinko píše:Ale jooo, zkusim si vzpomenout a spočítat to....
Zadní dveře spolykaly cca 8ks Sikadampu 630, jelikož je jeden kus po zhruba 230kč, tak "zadek" dělá 1840kč. Na přední dveře jsem použil materiál Vibraflex 25, kde jeden kousek(0.5m2) koštuje 395kč(já ho dostal za kačku v akci k novým repro co jsem si koupil).
Celkově předek 3 pláty, což dělá pěkných 1185kč. Tento matroš vřele doporučuju a vědět o tom dřív tak Siku neberu.
Suma sumárum by to(kdybych neměl tlumení za kajdu) vyšlo na 1840+1185=3025 Kč.
Tlumení zdar, v případě dotazů neváhej a piš.
P.S. Ještě se můžeš pohrát s tapecírunkem, kde vnitřek buď vymažeš tlumící pastů Brax 1.5g za 800 - Merdyho případ nebo vylepíš ANS pěnů(80kč/ks,potřeba 4ks) - můj případ.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů