Kola na Focus - kompletní info str. 1
-
- Test driver
Re: Kola na Focuse- aneb do čeho jste obuli vašeho mazlíka
kvoli vyplneniu blatnikov sa auto znižuje sportovými pružinami ak to preženiem a nie že sa tam daju nejake nezmyselne balony
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ElBunda:
Ja mam take presne a "canndale" ma pravdu, plava to troska, no ak najdes moju galeriu tak cekni ako To vyplni.
PS: som znizeny!
A kvoly vyplni by som to nekupoval ... ak chces casom kupovat vacsie disky tak kup vacsie disky, ale pokial chces mat 15 daj tam take ako maju byt, ja tieto dojazdim a idem tiez tak spravit ... lebo tento rok mi disky asi nevydaju nove
Ja mam take presne a "canndale" ma pravdu, plava to troska, no ak najdes moju galeriu tak cekni ako To vyplni.
PS: som znizeny!
A kvoly vyplni by som to nekupoval ... ak chces casom kupovat vacsie disky tak kup vacsie disky, ale pokial chces mat 15 daj tam take ako maju byt, ja tieto dojazdim a idem tiez tak spravit ... lebo tento rok mi disky asi nevydaju nove

Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

-
- Nováček
ahoj dotaz..... mam moznost kopit 14 plechace ale jsou z mondea... nevite zda jsou stejny roztec a diry sedi 108*4 ale co ET diky za rady
Ford Focus 3.dvéř. 1.8TDDI
-
- Test driver
tuším, že tam je ET malinko mimo, ale sedia 

- ElBunda
- Nováček
To Chmelko:Dát kratší pružiny je určitě lepší řešení, ale chtěl jsem to nějak pořešit bez zbytečných investic (když už stejně budu muset koupit pneu). Nechám tam origo rozměr kvůli jízdním vlastnostem, na tomto autě je podvozek prostě skvělý! A děkuju všem za názory.
-
- Test driver
aj ked su 60 o malinko drahšie ako 65 ale vyplati sa to ver mi 

- ElBunda
- Nováček
Právě, že 60 jsou menší (výška bočnice pláště je 60% šířky běhounu), proto jsem si myslel, že 65-kama bych to elegantně vyřešil. Ale jízdní vlastnosti jsou mi přednější-proto mám FF. A vlastně když sedím za volantem, tak kola ani nevidím 

- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ElBunda: "A vlastně když sedím za volantem, tak kola ani nevidím "
to je dobreeeee 

Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....

-
Zdravím všechny,
chlapy potřebuju poradit, mám Focuse 2001 a chci přejít z 15" na 16" což není nic neobvyklého....17" už je na mě tvrdý (koupím nové a současné 15" nabízím na prodej)
Chci maximálně využít šířky blatníků a nevím jaké ET. Pneu zachovám dle TP 205/50R16, ale disk bych viděl asi 6,5J a ET 52,5 jsem viděl (6J) a to je to dost zapadlé tak to bude chtít menší ET, ale jaké aby zase kola nevyčnívala z blatníků. Podvozek mám standard Trend. Pokud máte někdo zkušenosti ocením radu nebo i fotku. Díky
chlapy potřebuju poradit, mám Focuse 2001 a chci přejít z 15" na 16" což není nic neobvyklého....17" už je na mě tvrdý (koupím nové a současné 15" nabízím na prodej)
Chci maximálně využít šířky blatníků a nevím jaké ET. Pneu zachovám dle TP 205/50R16, ale disk bych viděl asi 6,5J a ET 52,5 jsem viděl (6J) a to je to dost zapadlé tak to bude chtít menší ET, ale jaké aby zase kola nevyčnívala z blatníků. Podvozek mám standard Trend. Pokud máte někdo zkušenosti ocením radu nebo i fotku. Díky
-
- Test driver
precitaj si dokladne tuto temu a odpoved najdes. 

- Stehnak
- Test driver
Asi tak: vzadu jsou kola stejne vic utopena nez ve predu, takze kdyby jsi to chtel mit TipTop, tak bych koupil ET kolem 40tky, a do zadu potom este fouknul cca 5mm podlozky.Novas píše:Zdravím všechny... Díky
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nechtel jsem zakladat novy tema, dlouho jsem si zadny nemoh vybrat, tak vyuziju tohle univerzalni.
Behem posledniho tydne jsem na podlaze v garazi nasel dve zavazicka z kol. Je mi divny, ze mi obe upadly zrovna az garazi (jestli jich teda po ceste neupadlo nedej boze vic). Nemuze to byt treba tim, jak jsem zajel s rozpalenym autem do chladny garaze? Da mi nekdo vysvetleni? Jedno zavazicko je i dost zkrouceny.
Behem posledniho tydne jsem na podlaze v garazi nasel dve zavazicka z kol. Je mi divny, ze mi obe upadly zrovna az garazi (jestli jich teda po ceste neupadlo nedej boze vic). Nemuze to byt treba tim, jak jsem zajel s rozpalenym autem do chladny garaze? Da mi nekdo vysvetleni? Jedno zavazicko je i dost zkrouceny.
- bee
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
moze byt, disky mam vzdy teple a ked sa ochladia tak sa zmensia, to je jasne.Alfi píše:Nechtel jsem zakladat novy tema, dlouho jsem si zadny nemoh vybrat, tak vyuziju tohle univerzalni.
Kazdopadne kolesa davam prevazit kazdych 3000 km, takze to neriesim, a okrem toho mam nalepovacie zavazia...a ten asfalt drzi brutalne, navyse sa odstredivou silou zavazia dotlacaju, odlepenie teda nehrozi.
Ak mas elektrony, daj tam teda nalepovacie zavazia a mas po probleme.
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ony jsou i jiny nez nalepovaci?? 

-
- Pokročilý
jasně ještě je můžeš nabouchnout na ráfek pokud to umožňuje jako na plecháče
Nyní: Mondeo MK4 Kombi FL, 2.2 tdci 169kw,500nm, podvozek Titanium S
ex: Ford Focus 2 ST, 2008 FL, code red stage 2, mongoose, sportcat =285ps 465Nm
ex: Ford Puma 1.7 VCT, 2000