1) mimo město, svižná jízda, silnice 1. třídy, občas obec : 5,5 l/100 km
2) po dálnici 130 - 160 km/h 6,7 l/100 km
vše dle PC, ještě zkusím do plné...

Hmmm, tak jem tady asi sám...
 Hmmm, tak jem tady asi sám... 

ten zatah je super ,     ale myslim co som siel z nemecka priemer 130-160  sem tam 200  tak to bolo okolo 6,5-6,8   mesto  7,5 ,8 ale uz bolo aj 9,5   ale pri mojom jazdeni  super spotreba
   ten zatah je super ,     ale myslim co som siel z nemecka priemer 130-160  sem tam 200  tak to bolo okolo 6,5-6,8   mesto  7,5 ,8 ale uz bolo aj 9,5   ale pri mojom jazdeni  super spotreba  

dvojhmotnostny zotrvacnik 30 000 sk
   dvojhmotnostny zotrvacnik 30 000 sk  

1100 ot. muzes mit tak s autobusem, ale v normalnim aute je to pro motor vrazda
 1100 ot. muzes mit tak s autobusem, ale v normalnim aute je to pro motor vrazda  

, ja tiez nedokazem s mojim jazdit na spotrebu
 , ja tiez nedokazem s mojim jazdit na spotrebu  

bluepeter píše:dvojhmotnostny zotrvacnik 30 000 sk

skus lepsie pobrovsovat po nete. urcite najdes lepsiu cenu. hladaj tam kde je JAG
 skus lepsie pobrovsovat po nete. urcite najdes lepsiu cenu. hladaj tam kde je JAG 

Konecne nejaky potesujucejsi udaj... Prave o tom motore uvazujem a bol som vystrasenyluba.s píše:U mně přibližně 5.6l, jezdím hlavně dálnici 140-150km/h s klimatizací. Při šetrný jízdě se dá dostat i pod 5l.
 . Alebo je to fakt sposobene len tym, ze ten motor proste nedovoli jazdit na spotrebu?
. Alebo je to fakt sposobene len tym, ze ten motor proste nedovoli jazdit na spotrebu?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti