a co alu(kola) už si pořidil.
 a co alu(kola) už si pořidil.ja jen jesli byli matky O.K

kola jsou fakt krasny to sou 15" nebo 16"?
  kola jsou fakt krasny to sou 15" nebo 16"?

ale elektrony jsou fakt pěkný...a ty barumky..no četl jsem si recenzi..nebo spíš porovnání...a tam moc chvalně nedopadly....ale měl jsme barumky zimáky...a na ty jsem si nemohl stěžovat...
  ale elektrony jsou fakt pěkný...a ty barumky..no četl jsem si recenzi..nebo spíš porovnání...a tam moc chvalně nedopadly....ale měl jsme barumky zimáky...a na ty jsem si nemohl stěžovat...

SEM SE MALEM POSR......MARCELUS:ale daj já mám 17 MAK na tom vantus sport Gumi i se šroubama s chrom ventilkama vše nové zabalené za 15tis.
 SEM SE MALEM POSR......MARCELUS:ale daj já mám 17 MAK na tom vantus sport Gumi i se šroubama s chrom ventilkama vše nové zabalené za 15tis.

tak jak to jezdí?
 tak jak to jezdí?  ...Kdypak bude ňákej ten další sjezd?
 ...Kdypak bude ňákej ten další sjezd?  ...A kde sou ty slíbený vlajky?Žádná se ke mě nedostala!
 ...A kde sou ty slíbený vlajky?Žádná se ke mě nedostala!  

konečně...no víkend pracovní není..jakmile se objeví číslo z práce tak to nezvedám
  konečně...no víkend pracovní není..jakmile se objeví číslo z práce tak to nezvedám  Co ta neděle?
  Co ta neděle?Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů